menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Reply

Thread Nástroje
Old 14 leden 2009, 23:46
Nový člen skupiny

ahoj jsem připojil počítač šťáva právě nyní, byla kontrola některá témata, která vám pomůže s jiným věcem, ale i mít vlastní malý problém.

Mám to od PC kamarád za 40 liber poté, co jsem skončil marníte mého starého PC, jediný problém s viry, ale to bylo hned, že je vše v pořádku, jsem byla modernizace ks týden týden jsem nainstalovala 1 GB grafickou kartu, 4GB RAM (její XP Media centrum x32 takže čte pouze 3,5 gb buts to je bez problému) také změnil PSU, jediné, co potřebuji k práci, je na pevné disky, zvukové karty a nový procesor.

Mám slušné znalosti o nahrazení a měnící části na PC tak instalace není problém, jediný problém mám, je to, co si koupit procesor, vím, že snad by se šel a dostal nové desce, ale ten je namontován dost dobrý pro mě, já bych rád, aby se volby 3 zpracovatelů koupit, levné jednoho, středně velké ceny jeden a drahé jedno, ať hodí nejlépe, i dont jen vědět, co procesor bude fungovat s mojí základní deskou.

Moje základní deska je Acer EM61PM/EM61SM

Právě teď jsem jen AMD Sempron, 1800 MHz (9 x 200) 3400 +, teď když jsem měl lepší procesor bych si nejlepší z části jsem se do něho, i na tom, aby tento plán práce s PC nové hry dnes pro PC, je možné spustit, ale jediný problém mám, je rychlost zpracování, která způsobuje zaostávání vůči hry jako BioShock, dokonce s 3,5 GB paměti RAM a 1 GB grafickou kartu, instalace nebude problém Všechno, co potřebuji vědět, co je procesor poběží s mou současnou desku, pokud byly nějaké další věci, co potřebujete vědět o svém PC, než říct, který procesor to bude fungovat kontrola můj profil na tu jsem dostal své statistiky na zde.

díky
Old 15 leden 2009, 05:41
Administrátor Skupina

http://www.google.co.uk/search?hl=en...G=Search&meta =

Zátěže info pročíst, přestože nic Vidím se zdá být velmi konkrétní.

Značkové mobo jsou notoricky svinstvo, tj.: zamčené na některé hardware / rychlosti s malou podporu výrobce. Je to věc peněz.

Osobně, kdybych byl Upgrade značkových PC na mobo / případ / PSU bude první věcí, na nevyžádanou.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 15 leden 2009, 06:55
Nový člen skupiny

hmm jo, jsem měl trochu podívat, někteří lidé říkají, že může být aktualizován a někteří říkají, že nemohou, ale zároveň říká, že nemůže dostat více než 2 GB RAM, to se do něj stejně, im líto, ale i do nemají žádné znalosti s procesory od jejich zavedení, ale i slyšet v některých místech i když bylo získat nejnovější bio to bych mít možnost upgradovat na X2 procesor, ale v případě, že rychlosti jsou zamčené na to, co tam na té i dont think zde by jakýkoli bod, byl jsem po dvou základních možná.

v případě, že nejhorší je to nejhorší uvidíme zkuste podívat na základní desce, která bude akceptovat moje ram chips a GPU
Old 15 leden 2009, 07:10
Administrátor Skupina

A nové mobo bude vám zpět £ 40 - 50 liber. Pochybuji Acer nabízejí mnohem pomoci v cestě BIOS aktualizací a zdokumentoval podporu. Značky nikdy neudělal. Hodně štěstí.
Old 15 leden 2009, 07:11
Dárce Skupina

Ověřil jsem si na stránkách Acer, they're krvavé těsný-pěst s jejich informací. Ne schéma co procesor poběží na této desce a co ne. Pokud jde o Vidím je to AM2, není AM2 +, ale jsem v žádném případě není jisté. To je důvod, proč mám nejraději základní desku od společnosti, která dělá motherboardy místo firma, která dělá počítačů. Jakákoli společnost, která chce 50p za minutu na rozdělovat to, co vědí o svých vlastních výrobků je firma, která by měla umřít, a uvolnit cestu k přátelštější jedna.

To bude určitě běh s Athlon 64 X2 2.2GHz 4400 + Dvě jádra, ale že by mohlo jít k jejímu omezení a je to nebude divoce vstřícnější než to, co používáte.

Můj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základní deska:
Asus A8N-VM CSM
Paměť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržení
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operační systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 15 leden 2009, 07:19
Administrátor Skupina

Správně, není daleko od nich. se zdá plýtváním peněz IMO.

http://www.phoronix.com/scan.php?pag...item=483&num=7
Old 15 leden 2009, 07:24
Nový člen skupiny

Právo nazdraví hoši, myslím, že budu jen tak dostanu novou desku na nějaký čas, uvidíme se některé oblasti výzkumu a doufejme uvidíme najít to je budeš pracovat se všemi mám, díky vám dvěma!
Old 15 leden 2009, 07:30
Administrátor Skupina

Budete dělat lépe nejsou žádné další výdaje na své aktuální nastavení a úspory pro Core 2 Duo / Quad PCI-e GFX karty nastavení.

Ještě si můžete přidat do svého aktuálního nastavení je již zastaralá a bude jen upgrade zase za pár měsíců.

A slušné Core 2 Duo / Quad nastavení vám bude trvat roky.
Old 16 leden 2009, 15:41
Člen Skupina

Souhlasím s Davem, nový duální nebo Quad vás prostřednictvím mnohem více, než kterýkoli z procesorů, které můžete používat. Budete trávit více peněz modernizace starší systém, než byste si kupovali nový, máte možnost stavět s novým systémem taky!
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.