manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Pomoć s Getting Novi procesor.

Reply

Thread Tools
Old 14 siječanj 2009, 23:46
Novi član grupe

Hi there sam pristupio računalu sok upravo sada, je provjera nekih tema za pomoć u vezi s drugim stvarima, ali imam moj mali problem.

ja je dobio ovaj pc prijatelj od mina za 40 £ nakon što sam završio troši moj stari pc, jedini problem sa ovaj virus ali je sad to je sve dobro, Ive 'bio nadogradnja PC tjedan po tjedan sam instalirali video card 1GB, 4GB RAM-a (njegov xp x32 Media centar tako da samo čita 3,5 gb buts taj nema problema) također je promijenio PSU, jedino što mi treba je da radi na tvrde diskove, zvučne kartice i novi procesor.

Ive 'je dobio pristojan znanje o zamjeni i mijenjanje dijelova na računalu tako da instalacija nije problem, jedini problem je što imam procesor kupiti, znam i možda bi trebali imati, otišao je i dobio novu matičnu ploču, ali jedno je opremljena dovoljno dobar za mene, volio bih to imati 3 izbor procesora za kupnju, a jeftini jedan, srednje cijeni jednog i skup jedan, bez obzira na najbolje odgovara, ja pravedan dont znati što procesor će raditi sa mojim matičnoj ploči.

Moja matična ploča je Acer EM61PM/EM61SM

Upravo sada sam samo AMD Sempron, 1800 MHz (9 x 200) 3400 +, sada, ako sam imao bolji procesor bih dobiti najbolje od dijelova sam staviti u njega, i na tome da ovaj plan pc radi novih igara današnjice za PC, može pokrenuti, ali jedini problem mi je brzina procesiranja koja izaziva lag u igrama kao što su bioshock, čak s 3,5 GB RAM-a i 1 gb grafičke kartice, instalacija neće biti problem sve mi je potrebno da znaju šta je procesor će se pokrenuti s moje trenutne matičnoj ploči ako ima više stvari koje trebate znati o moj pc pred telling me CPU-a koji će raditi na moj profil provjeriti ovdje, I've got my stats dana tamo.

hvala
Old 15 siječanj 2009, 05:41
Administrator Group

http://www.google.co.uk/search?hl=en...G=Search&meta =

Hrpe informacija pročitajte putem, iako ništa Vidim čini vrlo konkretan.

Branded mobo's notoriously su sranje, tj.: zaključane do određenih hardware / brzinama, s malo podrške proizvođača. To je stvar novca.

Osobno mi je ako nadograđujete na jednom PC branded mobo / predmet / PSU bi biti prvi u junk stvari.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 15 siječanj 2009, 06:55
Novi član grupe

hmm da, imao sam malo gledati, neki ljudi govore da može biti unaprijeđeni i neki kažu da ne mogu, ali i oni kažu da ne može dobiti više od 2GB-a RAM-a, te u nju, ali im žao mi je činiti nemaju znanja s procesorima osim njihova instalacija, ali i čuti u nekim mjestima, ako su se da bi dobili najnovije biogorivima's bih biti u mogućnosti to ažurirati na X2 procesor, ali ako je brzina su zaključani u koje postoje na onda ja dont misliti postoji bi se bilo kojem trenutku, bio sam nakon dual core možda.

ako najgore dođe do najgore ću probati tražiti matične ploče koje će prihvatiti moj ram čips i GPU
Old 15 siječanj 2009, 07:10
Administrator Group

A new set mobo će vas vratiti £ 40 - £ 50. Sumnjam trpak pružiti puno pomoći na putu BIOS nadogradnje ili dokumentirana podrška. The brands nikada učiniti. Sretno.
Old 15 siječanj 2009, 07:11
Donatorska Grupa

JA ček na Acer web stranice, oni su krvave škrt sa svojim podacima. Ne karta što procesor koji će se prikazivati na matičnoj ploči, a što neće. Dug kao Ja mogu vidjeti to je AM2, AM2 + ne, ali Im 'ne siguran način. To je razlog zašto Draža mi je matična ploča iz tvrtka koja čini Matične ploče umjesto tvrtka koja čini računala. Bilo koja tvrtka koja želi 50p minutu do obrok ono što oni znaju o vlastitom proizvodu je kompanija koja je morala umrijeti i način za friendlier jednu.

To će svakako pokrenuti s Athlon 64 X2 2.2GHz 4400 + Dual Core, ali da bi mogla biti uzimajući prema svojim ograničenje i njegovi 'ne idući u biti divlji više osjetljiv nego što budete koristili.

My System: Tim

Procesor (i):
Athlon 64 3500 +
Matične ploče:
Asus A8N-VM CSM
RAM memorija:
Gusar PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafička kartica (e):
nVidia Geforce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tipkovnici
Tvrdi disk (i):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s održavati
Optički pogon (e):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake sopran
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA Flat Panel
Operacijski sustav (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 15 siječanj 2009, 07:19
Administrator Group

Ispravan, ne daleko od njih. doima se rasipanje novca IMO.

http://www.phoronix.com/scan.php?pag...item=483&num=7
Old 15 siječanj 2009, 07:24
Novi član grupe

nazdravlje pravo momački, ja mislim da ću samo ići dobiti novu matičnu ploču u neko vrijeme, ja ću učiniti neka istra `ivanja, i nadajmo se da ću pronaći jedan koji će raditi sa svima sam dobio, hvala ti dva!
Old 15 siječanj 2009, 07:30
Administrator Group

Vi ćete to bolje ne potrošiti više na svoj trenutni setup i spremite za core 2 Duo / Quad PCI-e GFX card setup.

Ništa što možete dodati na svoj trenutni setup je već zastario, a vi ćete samo biti nadogradnja ponovo za nekoliko mjeseci.

Pristojan core 2 Duo / Quad setup trajat će ti godinama.
Old 16 siječanj 2009, 15:41
Member Group

Slažem se sa Dave, novi dual ili quad vidjeti će vas kroz puno više nego bilo koji drugi procesori mogli koristiti. Ćete potrošiti više novca nadograđujete stariju sustav nego što bi kupovina novog, dobivate mogućnost izgraditi novi sustav s previše!
Reply

Register

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Previše se koristi procesor? chrismorris730 Općenito Software Chat 7 16. Ruj 2008 11:28
Pomoć što procesor ugoditi pomoć samwar003 CPU, Matične ploče i RAM 20 5. veljača 2008 07:41
Trebate li pomoć na procesor. banjo7 CPU, Matične ploče i RAM 1 29. prosinac 2007 10:14
Koji procesor deeajz CPU, Matične ploče i RAM 2 22. prosinac 2007 16:20
Koji procesor? mcdden2 CPU, Matične ploče i RAM 4 18. listopad 2007 07:01
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.