kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Segítség a Getting Új processzor.

Reply

Téma eszközök
Old Január 14, 2009, 23:46
Új tag Csoport

Default Segítség a Getting Új processzor.

Hello, I just csatlakozott számítógép juice most sikerült ellenőrzés egyes témák segítséget más dolog, de nekem van saját kis probléma.

Van ez a PC egy barátom for £ 40 után vége sorvadást régi PC-hez, az egyetlen probléma, ezt a vírusok, de most, hogy minden jó, én voltam korszerűsítése db hetente héten már telepítette a 1gb videókártya, 4GB RAM (az XP x32 média központ, ezért csak olvasás 3,5 GB buts thats no problem) is megváltozott: a tápegység, az egyetlen dolog ami szükséges munka a merevlemezeket, hangkártya, és egy új processzort.

Van egy tisztességes ismeretek helyett és a változó részei a számítógépre úgy a telepítés nem probléma, csak a probléma van, ami processzort vásárolni, tudom, talán meg is ment, és kapott egy új alaplapot, de az egy van felszerelve nekem elég, én szeretném, hogy a 3 döntéseket feldolgozók vásárolni, egy olcsó, egy közepes árfekvésű, és egy drága, ami megfelel a legjobb, én csak tudom, mi dont processzor fog dolgozni, az én alaplap.

My Motherboard egy Acer EM61PM/EM61SM

Most csak az AMD Sempron, 1800 MHz (9 x 200) 3400 +, most, ha én egy jobb processzort, amiben a legjobb arra a részre, amit fel rá, azt tervezem, hogy ez a munka a pc A mai új játékok a számítógépen, akkor fut, de az egyetlen probléma van a feldolgozási sebesség, ami elmarad a játékok, mint a BioShock, még a 3,5 GB RAM, 1 GB-os grafikus kártya, telepítés nem lesz gond Csak azt kell tudni, milyen processzor fog a jelenlegi alaplap, ha több dolgot kell tudni a PC-én előtt mondta, amely a CPU fog dolgozni, nézd meg a profilját itt, I've got my stats ott.

köszönöm
Old Január 15, 2009, 05:41
Administrator Group

http://www.google.co.uk/search?hl=en...G=Search&meta =

Rengeteg információ, hogy elolvasd, bár nem én látom úgy tűnik, nagyon is konkrét.

Branded mobo ezek hírhedten szar, azaz: zárva bizonyos hardver / sebesség kevés gyártó támogatja. Ez a pénz dolog.

Személy szerint, ha nem a korszerűsítés márkás számítógép a mobo / Case / psu lenne az első dolog, hogy szemét.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Január 15, 2009, 06:55
Új tag Csoport

hmm igen, már volt egy pillantás, sokan azt mondják, hogy nem bővíthető, és azt mondják, hogy nem, de azt is mondják, nem lehet több, mint a 2GB RAM bele is im sajnálom, de én nincs tudás feldolgozók eltekintve a telepítés, de hallani bizonyos helyeken, ha volt, hogy a legújabb bio Én lennék képes frissíteni az X2 processzort, de ha a sebesség zárva, ami ott, akkor én dont gondol ott lenne olyan pont, én egy kétmagos talán.

A legrosszabb, ha jön a legrosszabb Megpróbálok keresni egy alaplap, hogy elfogadja a RAM chipek és GPU
Old Január 15, 2009, 07:10
Administrator Group

Az új mobo fog vissza £ 40 - £ 50. Kétlem, acer ajánlat sok segítséget, hogy a BIOS-frissítések vagy dokumentált támogatás. A márka sem csinálni. Sok szerencsét.
Old Január 15, 2009, 07:11
Donor Group

Megnéztem az Acer helyén, they're véres szűkmarkú azok adatait. Nincs térkép, amit processzort fog, hogy az alaplap és mit nem. Amennyire én látom, hogy az AM2, nem AM2 +, de én egyáltalán nem biztos. Ezért én inkább az alaplap egy vállalkozás, amely Alaplapok helyett egy cég, amely számítógéppel. Minden olyan cég, amely azt akarja 50p egy percig ration ki mit tud a saját termék egy céget, hogy meghal, és így egy barátságosabb egy.

Ez minden bizonnyal fut egy 2.2GHz Athlon 64 X2 Dual Core 4400 +, de lehet, hogy kapok a határ felé, és ez nem lesz vadul hatékonyabb, mint amit használ.

My System: Tim

Processzor (ok):
Athlon 64 3500 +
Alaplap:
Asus A8N-VM CSM
RAM memória:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafikus kártya (k):
nVidia GeForce 6600 512MB
Hangkártya:
Cherry RS 6000 M billentyű
Merevlemez (ek):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s fenntartása
Optikai meghajtó (k):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ok):
SXGA panel
Operációs rendszer (ek):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Január 15, 2009, 07:19
Administrator Group

Korrekt, nem sok között. Úgy tűnik, kidobott pénz IMO.

http://www.phoronix.com/scan.php?pag...item=483&num=7
Old Január 15, 2009, 07:24
Új tag Csoport

cheers jobb srácok, azt hiszem, csak menj el egy új alaplap néhány alkalommal, majd némi kutatás és remélhetőleg Megtalállak egy thats fog minden megvan, köszönöm neked két!
Old Január 15, 2009, 07:30
Administrator Group

Lesz jobban kiadások nem több a jelenlegi beállítás és megtakarítás egy Core 2 Duo / Quad PCI-E Gfx kártya beállítása.

Bármi is elhelyezhet a jelenlegi beállítás már elavult, és akkor csak korszerűsítés újra néhány hónapot.

A tisztességes Core 2 Duo / Quad telepítő utolsó Ön években.
Old Január 16, 2009, 15:41
Csoport tagja

Egyetértek Dave, egy új, kettős vagy quad majd találkozunk egy sokkal több, mint bármely, a feldolgozók, akkor használható. Ott több pénzt költeni egy régebbi rendszer korszerűsítésére, mint amit a felvásárlást egy új, Önnek azt a lehetőséget, hogy egy új rendszert is!
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Túl sok processzort használ? chrismorris730 General Chat szoftver 7 16. Szeptember 2008 11:28
Segítség processzor, amit kérem, segítsen samwar003 Processzorok, alaplapok és RAM 20 5. február 2008 07:41
Segítségre van szüksége a processzor. banjo7 Processzorok, alaplapok és RAM 1 29. december 2007 10:14
Milyen processzor deeajz Processzorok, alaplapok és RAM 2 22. december 2007 16:20
Milyen processzor? mcdden2 Processzorok, alaplapok és RAM 4 18. október 2007 07:01
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.