![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello, I just csatlakozott számítógép juice most sikerült ellenőrzés egyes témák segítséget más dolog, de nekem van saját kis probléma. Van ez a PC egy barátom for £ 40 után vége sorvadást régi PC-hez, az egyetlen probléma, ezt a vírusok, de most, hogy minden jó, én voltam korszerűsítése db hetente héten már telepítette a 1gb videókártya, 4GB RAM (az XP x32 média központ, ezért csak olvasás 3,5 GB buts thats no problem) is megváltozott: a tápegység, az egyetlen dolog ami szükséges munka a merevlemezeket, hangkártya, és egy új processzort. Van egy tisztességes ismeretek helyett és a változó részei a számítógépre úgy a telepítés nem probléma, csak a probléma van, ami processzort vásárolni, tudom, talán meg is ment, és kapott egy új alaplapot, de az egy van felszerelve nekem elég, én szeretném, hogy a 3 döntéseket feldolgozók vásárolni, egy olcsó, egy közepes árfekvésű, és egy drága, ami megfelel a legjobb, én csak tudom, mi dont processzor fog dolgozni, az én alaplap. My Motherboard egy Acer EM61PM/EM61SM Most csak az AMD Sempron, 1800 MHz (9 x 200) 3400 +, most, ha én egy jobb processzort, amiben a legjobb arra a részre, amit fel rá, azt tervezem, hogy ez a munka a pc A mai új játékok a számítógépen, akkor fut, de az egyetlen probléma van a feldolgozási sebesség, ami elmarad a játékok, mint a BioShock, még a 3,5 GB RAM, 1 GB-os grafikus kártya, telepítés nem lesz gond Csak azt kell tudni, milyen processzor fog a jelenlegi alaplap, ha több dolgot kell tudni a PC-én előtt mondta, amely a CPU fog dolgozni, nézd meg a profilját itt, I've got my stats ott. köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.google.co.uk/search?hl=en...G=Search&meta =
Rengeteg információ, hogy elolvasd, bár nem én látom úgy tűnik, nagyon is konkrét. Branded mobo ezek hírhedten szar, azaz: zárva bizonyos hardver / sebesség kevés gyártó támogatja. Ez a pénz dolog. Személy szerint, ha nem a korszerűsítés márkás számítógép a mobo / Case / psu lenne az első dolog, hogy szemét. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| hmm igen, már volt egy pillantás, sokan azt mondják, hogy nem bővíthető, és azt mondják, hogy nem, de azt is mondják, nem lehet több, mint a 2GB RAM bele is im sajnálom, de én nincs tudás feldolgozók eltekintve a telepítés, de hallani bizonyos helyeken, ha volt, hogy a legújabb bio Én lennék képes frissíteni az X2 processzort, de ha a sebesség zárva, ami ott, akkor én dont gondol ott lenne olyan pont, én egy kétmagos talán. A legrosszabb, ha jön a legrosszabb Megpróbálok keresni egy alaplap, hogy elfogadja a RAM chipek és GPU |
|
| |||
| |||
| Az új mobo fog vissza £ 40 - £ 50. Kétlem, acer ajánlat sok segítséget, hogy a BIOS-frissítések vagy dokumentált támogatás. A márka sem csinálni. Sok szerencsét. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Megnéztem az Acer helyén, they're véres szűkmarkú azok adatait. Nincs térkép, amit processzort fog, hogy az alaplap és mit nem. Amennyire én látom, hogy az AM2, nem AM2 +, de én egyáltalán nem biztos. Ezért én inkább az alaplap egy vállalkozás, amely Alaplapok helyett egy cég, amely számítógéppel. Minden olyan cég, amely azt akarja 50p egy percig ration ki mit tud a saját termék egy céget, hogy meghal, és így egy barátságosabb egy.
| |||
| |||
| Korrekt, nem sok között. Úgy tűnik, kidobott pénz IMO. http://www.phoronix.com/scan.php?pag...item=483&num=7 |
|
| |||
| |||
| cheers jobb srácok, azt hiszem, csak menj el egy új alaplap néhány alkalommal, majd némi kutatás és remélhetőleg Megtalállak egy thats fog minden megvan, köszönöm neked két! |
|
| |||
| |||
| Lesz jobban kiadások nem több a jelenlegi beállítás és megtakarítás egy Core 2 Duo / Quad PCI-E Gfx kártya beállítása. Bármi is elhelyezhet a jelenlegi beállítás már elavult, és akkor csak korszerűsítés újra néhány hónapot. A tisztességes Core 2 Duo / Quad telepítő utolsó Ön években. |
|
| |||
| |||
| Egyetértek Dave, egy új, kettős vagy quad majd találkozunk egy sokkal több, mint bármely, a feldolgozók, akkor használható. Ott több pénzt költeni egy régebbi rendszer korszerűsítésére, mint amit a felvásárlást egy új, Önnek azt a lehetőséget, hogy egy új rendszert is! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Túl sok processzort használ? | chrismorris730 | General Chat szoftver | 7 | 16. Szeptember 2008 11:28 |
| Segítség processzor, amit kérem, segítsen | samwar003 | Processzorok, alaplapok és RAM | 20 | 5. február 2008 07:41 |
| Segítségre van szüksége a processzor. | banjo7 | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 29. december 2007 10:14 |
| Milyen processzor | deeajz | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 22. december 2007 16:20 |
| Milyen processzor? | mcdden2 | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | 18. október 2007 07:01 |
| Téma eszközök | |
| |