![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לך, אני פשוט הצטרפו המחשב מיץ עכשיו, היה לבדוק כמה נושאים של עזרה עם דברים אחרים אבל יש לי בעיה קטנה משלי. יש לי מחשב של חברה שלי עבור £ 40 לאחר שהסתיימה אני מבזבז את המחשב הישן שלי, הבעיה היחידה היתה עם זה וירוסים אבל עכשיו הוא כל כך טוב, אני כבר לשדרג את המחשב השבוע אני כבר שבוע על ידי התקנת 1GB כרטיס הווידאו, 4GB זיכרון RAM (XP Media Centre שלה x32 כך שהוא קורא רק 3.5 GB buts thats אין שום בעיה) גם שינה את PSU, רק דברים שאני צריך לעבוד על זה כוננים קשיחים, כרטיס קול חדש עם מעבד. אני כבר יש לי ידע על החלפת הגון ושינוי חלקים במחשב ולכן ההתקנה לא בעיה, הבעיה היחידה היא מה אני צריך לקנות מעבד, אני יודע שאני צריך אולי הלכו וקיבלתי חדשה אבל את לוח האם הוא אחד מצויד מספיק טוב בשבילי, אני בשמחה יש 3 אפשרויות של מעבדים כדי לקנות, זול אחד, במחיר של אחד בינוני ו יקר, מה תביעות הטוב, אני רק יודע מה dont המעבד יעבוד עם לוח האם שלי. לוח האם שלי הוא Acer EM61PM/EM61SM עכשיו יש לי רק AMD Sempron, 1800 MHz (9 x 200) 3400 +, עכשיו אם היה לי יותר טוב מעבד אני מעוניין לקבל את הטוב ביותר מתוך חלקי אני כבר העלו את העניין, אני מתכנן לבצע את העבודה על המחשב משחקים חדשים של היום עבור המחשב האישי, הוא יכול להריץ אותם, אבל הבעיה היחידה שיש לי היא מהירות העיבוד שגרם לקראת ל"ג משחקים כמו bioshock, גם עם 3.5 GB של RAM ו 1 GB כרטיס המסך, ההתקנה לא תהיה בעיה כל מה שאני צריך לדעת מה הוא המעבד יפעל עם לוח האם הנוכחי שלי, אם יש עוד דברים שאתה צריך לדעת על המחשב שלי אומר לי לפני אשר יפעל CPU של לבדוק את הפרופיל שלי כאן, אני כבר יש לי נתונים סטטיסטיים על שם. תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.google.co.uk/search?hl=en...G=Search&meta =
המון מידע לקרוא דרך, אם כי שום דבר שאני יכול לראות נראה מאוד מוחשי. למותג mobo's notoriously הם חלאות, כלומר: נעול מסוימים החומרה / יצרן במהירויות עם מעט תמיכה. זהו דבר כסף. אישית, אם הייתי משדרג את המחשב עם למותג mobo / מקרה / PSU יהיה הראשון דברים הזבל. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| הממ כן, אני כבר היה קצת, תראה, יש אנשים אומרים שזה יכול להיות שדרוג וחלק לא יכול לומר את זה, אבל הם גם אומרים שהם לא יכולים לקבל יותר מ 2GB של זיכרון RAM את העניין גם כן, IM מצטער אבל אני כן אין ידע עם מעבדים מלבד ההתקנה שלהם, אבל אני שומע בכמה מקומות אם הייתי מקבל את כל העדכונים האחרונים של ביו אני רוצה להיות מסוגל לבצע שדרוג של מעבד X2 במהירויות אלא אם הם נעולים בבית מה יש בבית אז אני חושב שיש dont יהיה כל שלב, הייתי אחרי DUAL CORE אולי. במקרה הגרוע ביותר מגיע אני יהיה הכי גרוע נסה לחפש לוח האם, כי יקבל את הצ 'יפס ראם ו gpu |
|
| |||
| |||
| חדש mobo יהיה להגדיר אותך בחזרה £ 40 - £ 50. אני בספק רב Acer להציע עזרה דרך ה-BIOS או עדכונים מתועד תמיכה. המותגים אף פעם לא עושים. בהצלחה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בדקתי את האתר Acer, הם נורא לחוץ-מקומץ עם המידע שלהם. אין תרשים של מה המעבד יפעל על לוח האם ומה לא. ככל שאני יכול לראות זוהי AM2 ולא AM2 +, אבל אני בטוח בשום מקום. זה למה אני מעדיף לוח האם של המשרד אשר עושה motherboards במקום רצינית מה שהופך את המחשבים. כל חברה רוצה 50p דקה מנה מה הם יודעים על המוצרים שלהם היא חברה צריכה למות ולהפוך דרך עבור friendlier אחד.
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| הזכות לחיים, חבר 'ה, אני חושב שאני יהיה פשוט ללכת לקבל חדש לוח האם בכמה זמן, אני מתכוון לעשות קצת מחקר ואנו מקווים אני יהיה למצוא אחד thats יעבוד עם כל יש לי, תודה לך של שני! |
|
| |||
| |||
| אתה לא תעשה יותר טוב יותר על ההוצאות הנוכחית של תוכנית ההתקנה ושמירה עבור Core 2 Duo / מרובע PCI-E כרטיס GFX ההתקנה. כל מה שאתה יכול להוסיף את תוכנית ההתקנה הנוכחית היא כבר לא מעודכנת ואתה פשוט יהיה לשדרג שוב בעוד מספר חודשים. א הגון Core 2 Duo / מרובע ופתחת תימשך אותך שנים. |
|
| |||
| |||
| אני מסכים עם דייב, חדש כפול או מרובע יראו לך דרך הרבה יותר מאשר כל אחד המעבדים אתה יכול להשתמש. תוכל להשקיע יותר כסף שדרוג מערכת ישנה יותר ממה שאתה מעוניין לקנות אחד חדש, אתה מקבל את האפשרות לבנות מערכת חדשה יותר מדי! |