![]() |
|
| ||||
| ||||
| Hi there I just Prisijungė kompiuteris sultys tik dabar, buvo patikrinti, kai pagalbos su kitų dalykų, bet aš savo mažai problemą temos. Aš turiu šį kompiuterį iš mano draugas už 40 £ po to, kai aš galų gale išsekimo mano senas pc, tik problema, tai buvo virusai, bet dabar tai viskas gerai, aš atnaujinimas PC kas savaitę aš įrengtas 1GB vaizdo plokštė, 4GB RAM (jos XP Media Centre x32 todėl tik skaito 3,5 GB buts thats no problem), taip pat pakeisti PSU, tik ko man reikia, kad darbas yra kietieji diskai, garso plokštę ir procesorių. Turiu geras žinias apie keičiantis ir keičiant jų ant PC, kad įrenginys yra ne problema, tik problema yra tai, ką turiu procesorių pirkti, aš žinau, gal turėtų būti nuėjo ir gavo naują plokštę, bet viena yra turėti pakankamai gera man, I'd love to have 3 pasirinkimai procesorių pirkti pigius vienos, vidutinės kainos ir vienas brangus, bet tinka geriausiai, I just dont know what procesorius dirbs kartu su mano plokštėje. Mano plokštė yra Acer EM61PM/EM61SM Right now I have only AMD Sempron, 1800 MHz (9 x 200) 3400 +, o dabar, jei aš jau geriau procesorius Norėčiau gauti geriausią iš jų Aš įdėti į ją, aš planą, todėl šio kompiuterio darbą Nauji Žaidimai šiandien dėl PC, tai gali paleisti juos, bet vienintelė problema turiu yra apdorojimo greitis, kuris sukelia lag į tokius žaidimus kaip BioShock, net su 3,5 GB RAM 1 GB vaizdo plokštė, įrengimas nebus problema Viskas, ką reikia žinoti yra tai, ką procesorius veiks su mano dabartinę plokštę, jei yra daugiau dalykų, kuriuos reikia žinoti apie mano kompiuteryje prieš papasakojai CPU's, kurie dirbs check my profile on here, I've got my stats ten. ačiū Paskutinį kartą redagavo Cogglesz, sausis 14, 2009 at 23:59. |
|
| ||||
| ||||
| http://www.google.co.uk/search?hl=en...G=Search&meta = Loads informacijos perskaityti, nors nieko matau atrodo labai konkretus. Branded MOBO's yra gerai žinoma šūdas, ty užrakinti tam tikrų techninės / greičiai mažai gamintojo paramą. Tai pinigų dalykas. Asmeniškai jei aš būčiau modernizavimo firminių PC MOBO / case / PSU būtų pirmųjų dalykų, į šiukšlių. Paskutinį kartą redagavo hybr! D; sausis 15, 2009 at 05:42. |
|
| ||||
| ||||
| Hmm yeah, I've had mažai atrodo, kai kurie žmonės sako ji gali būti atnaujinama ir kai sako, kad negali, bet jie taip pat sako, kad jie negali gauti daugiau nei 2GB RAM yra į jį taip pat, im sorry but I don't neturi jokio ryšio su perdirbėjais, be jų įrengimo žinių, bet girdi kai kuriose vietose, jei buvo gauti ne vėliau kaip bio's Norėčiau turėti galimybę atnaujinti X2 procesorius, bet jei greitis yra užrakintas, kas ten tada i dont think nėra turėtų būti bet kurioje vietoje, man buvo po Dual Core galbūt. jei blogiausio ateina blogiausio aš pabandyti ieškoti plokštę, kad priims mano RAM lustų ir GPU Paskutinį kartą redagavo Cogglesz, sausis 15, 2009 at 06:57. |
|
| ||||
| ||||
| Naujas MOBO sukurs jums atgal £ 40 - £ 50. Abejoju Acer pasiūlyti daug padėti ir atnaujinti BIOS arba dokumentais paramos būdu. Brendis niekada daryti. Sėkmės. |
|
| ||||
| ||||
| Sprawdziliśmy Acer svetainėje, jie kruvini šykštus su savo informaciją. Ne ką procesorius schema veiks, kad plokštę ir kas ne. Kiek matau, tai AM2, ne AM2 +, bet aš jokiu būdu tikrai. Tai kodėl aš norėčiau plokštę iš įmonės, kuri suteikia Portatiles vietoj įmonė, kuri leidžia kompiuteriams. Bet kuri įmonė, kuri nori 50p minutę racionas, ką jie žino apie savo produktą iš įmonės, kuri turėtų mirti ir padaryti kelias draugiškas vieną. Tai bus tikrai paleisti su Athlon 64 X2 2.2GHz Dual Core 4400 +, bet kad būtų galima gauti prie jo ribos ir tai ne bus nepaprastai labiau reaguoja, negu jūs naudojate. Paskutinį kartą redagavo vietoje; sausis 15, 2009 at 07:11. |
|
| ||||
| ||||
| Teisingai, ne daug tarp jų. Atrodo pinigų TJO atliekų. http://www.phoronix.com/scan.php?pag...item=483&num=7 |
|
| ||||
| ||||
| teisė Cheers guys, I think I'll just go get naują plokštę tam tikru metu, I'll do some mokslinių tyrimų ir aš tikiuosi rasite vienoje Thats gonna dirbti su visomis gavau, ačiū jums du! |
|
| ||||
| ||||
| Jūs geriau ne išlaidas daugiau apie savo dabartinį nustatymas ir taupyti Core 2 Duo / Quad PCI-E GFX kortelės konfigūraciją. Viskas, ką jūs galite pridėti prie savo esamą setup jau yra pasenęs ir jums bus tik tobulinti vėl kelis mėnesius. Padorus Core 2 Duo / Quad setup truks jums metų. |
|
| ||||
| ||||
| Aš sutinku su Dave naujas dvigubo ar quad bus jums daug daugiau nei bet procesorius galima naudoti. Jūs išleisite daugiau pinigų modernizavimo vyresni nei sistemos galėtumėte pirkti nauja, gaunate galimybę sukurti naują sistemą, too! |
![]() |
| Temos įrankiai | |
| |