![]() |
|
| |||
| |||
| hi there i tikko pievienojās dators sulas tieši tagad, ir pārbaudīt dažu palīdzību ar citām lietām, bet man ir mana maza problēma tēmām. Man tas PC no friend of mine par £ 40 pēc i beidzās novājēšanas mans vecais pc, vienīgā problēma ar šo bija vīrusiem, bet tagad tas ir viss, labi, es esmu bijis uzlabot pc nedēļu pēc nedēļas Es uzinstalēju 1gb video karte, 4GB RAM (tās xp mediju centrs x32 lai tikai skan 3,5 gb Buts thats nekādu problēmu), arī mainīt PSU, tikai lietas, man jāstrādā ir cietos diskus, skaņas karti un jaunu procesoru. I've got pienācīgas zināšanas par aizstāšanu un mainīgās daļas, par pc tā iekārta nav problēmu, vienīgā problēma man ir tas, ko pārstrādātājs pērk, es zinu, varbūt būtu devās un ieguva jaunu mātesplati, bet viens ir aprīkots pietiekami labs man, I'd love to ir 3 izvēles procesoru pirkt, lēts vienu, vidējā cena viena un dārgā, kāda ir ideāli, es tikai dont zināt, kādi procesora strādās ar manu mātesplati. Mans Motherboard ir Acer EM61PM/EM61SM Šobrīd es tikai AMD Sempron, 1800 MHz (9 x 200) 3400 +, tagad, ja man būtu labāks procesors man iegūt vislabāko no daļas Esmu laiž, es plānu padarot šo pc darbs jaunas spēles šodien pc, tā var arī vadīt, bet vienīgā problēma man ir apstrādes ātrumu, kas izraisa nobīde uz spēlēm kā Bioshock, pat ar 3,5 GB RAM, un 1 GB grafiskā karte, uzstādīšana nebūs problēma visi Man vajag zināt, ko procesors darbosies ar manu pašreizējo mātesplate ja tādas ir vairākas lietas, kas jāzina par manu pc pirms man saki, kas cpu ir darbosies pārbaudīt manu profilu šeit, I've got my stats par tur. pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.google.co.uk/search?hl=en...G=Search&meta =
Slodzes info, lai izlasīt, lai gan neko nevaru redzēt šķiet ļoti konkrēti. Firmas MOBO's ir notoriously crap, ti bloķēta dažiem hardware / ātrumiem ar nelielu ražotāju atbalstu. Tas ir naudas lieta. Personīgi ja es būtu modernizācija zīmolu PC MOBO / case / psu varētu būt pirmais lietas junk. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| hmm yeah, man bija mazliet izskatās, daži cilvēki sakot, ka tas var uzlabot, un daži saka, ka nevar, bet tie arī saka, ka nevar pārvarēt 2gb's RAM vērā arī to, im sorry bet es do nav zināšanas ar pārstrādātājiem neatkarīgi no viņu iekārtošanos, bet esmu dzirdējis, dažās vietās, ja es būtu, lai iegūtu jaunāko bio's es varētu to paaugstināt līdz X2 procesors, bet, ja ātrums ir slēgtas, kādi tur tad i dont domāju, ka tas ir kāda jēga, man bija pēc Dual Core iespējams. ja sliktākajā gadījumā runa ir sliktākais Es mēģināšu meklēt mātesplates, kas atzīs manu ram mikroshēmas un GPU |
|
| |||
| |||
| Jaunu MOBO noteiks jūs atpakaļ £ 40 - £ 50. Es šaubos, acer piedāvāt daudz palīdzēt veidā BIOS atjauninājumu vai dokumentētu atbalstu. Zīmoli nekad darīt. Labu veiksmi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Piereģistrējos Acer vietā, viņi asiņaina cieši fisted ar savu informāciju. Ne par to, kas procesora diagramma darbosies, ka mātesplate un kāda nebūs. Cik man ir redzams tas AM2, ne AM2 +, bet man nekādā sure. Tas ir iemesls, kāpēc es gribētu mātesplate no uzņēmuma, kas padara motherboards vietā uzņēmums, kas ļauj datoriem. Jebkurš uzņēmums, kas vēlas 50p kas deva minūti, ko viņi zina par sava produkta, ir uzņēmums, kas mirst un virzīties uz draudzīgāku vienu.
| |||
| |||
| Pareizi, nav daudz starp tiem. liekas naudas izšķiešana IMO. http://www.phoronix.com/scan.php?pag...item=483&num=7 |
|
| |||
| |||
| tiesības Cheers guys, es domāju, ka es vienkārši doties iegūt jaunu mātesplati uz kādu laiku, es darīšu kādu pētījumu un cerams, ka es atrast vienu thats gonna darbu all i got, paldies jums ir divas! |
|
| |||
| |||
| Jums darīt labāk neiztērējot vairāk par savu pašreizējo setup un ekonomiju, Core 2 Duo / Quad PCI-e GFX karti setup. Kaut ko varat pievienot savu pašreizējo setup jau ir novecojuši, un jūs vienkārši modernizācija atkal dažiem mēnešiem. Pienācīgas Core 2 Duo / Quad setup kalpos Jums gadiem. |
|
| |||
| |||
| Es piekrītu Dave, jaunu divu vai quad redzēs Jums ar daudz vairāk nekā jebkurš no pārstrādātāju jūs varētu izmantot. Jūs tērēt vairāk naudas modernizācijai vecāku sistēmu nekā jūs varētu iegādāties jaunu, jums iespēju veidot ar jauno sistēmu, too! |
![]() |
|
| Bookmarks |