mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Obţinerea de ajutor cu nou procesor.

Reply

Thread Tools
Old 14 ianuarie 2009, 23:46
Noile state Group

Default Obţinerea de ajutor cu nou procesor.

Salut M-am alăturat computer suc doar acum, de verificare a fost unele subiecte pentru a vă ajuta cu alte lucruri dar eu am propria mea mica problema.

L-am luat calculator de la un prieten de-al meu de £ 40 după ce am ajuns mi pierd vechi PC, singura problema cu aceasta a fost de virusuri, dar acum toate că este bine, am fost de modernizare a PC săptămâni de săptămâni m-am instalat un 1GB video card, 4GB de RAM (sa xp media centru x32 astfel că numai reads 3.5 GB thats lua nici o problema) de asemenea, a schimbat PSU, singurele lucruri am nevoie este de a lucra pe hard disk-uri, placă de sunet şi un nou procesor.

Am o decente de cunoştinţe despre înlocuirea şi modificarea piese de pe un PC asa de instalare nu este o problemă, singura problema este de ce i-au procesor pentru a cumpara, stiu, poate, ar trebui să aibă şi s-au luat o noua placa de bază, dar este echipat cu un destul de bun pentru mine, mi-ar plăcea să aibă 3 alegeri de procesoare pentru a cumpara, un ieftin unul, un preţ mediu de unul şi un scump o, ce se potriveste cel mai bine, eu doar dont know ce procesor va lucra cu placa de bază.

Plăci de bază meu este un Acer EM61PM/EM61SM

Chiar acum am doar AMD Sempron, 1800 MHz (9 x 200) 3400 +, acum, dacă am avut o mai bună procesor Aş obţine cele mai bune din piesele le-am pus în ea, i plan pentru a face acest lucru în bucăţi jocuri noi de azi pentru PC-ul, acesta se poate executa ei, dar singura problema ce am este viteza de procesare, care rămâne în urmă faţă de cauze, cum ar fi jocuri BioShock, chiar şi cu 3.5 GB de RAM şi 1 GB placă grafică, de instalare nu va fi o problemă Tot ce am nevoie sa stiu ce se va desfăşura cu procesor meu curent din placa de bază în cazul în care există mai multe lucruri ce trebuie sa stii despre PC-ul meu, înainte de a spune-mi care procesoare vor lucra verifica profilul meu pe aici, eu am meu de statistici pe acolo.

mulţumesc
Old 15 ianuarie 2009, 05:41
Administrator Group

http://www.google.co.uk/search?hl=en...G=Search&meta =

O gramada de info pentru a citi, cu toate că nu pot vedea nimic nu pare foarte concrete.

Marcă mobo's sunt în mod notoriu crap, de exemplu: pentru a blocat anumite hardware / viteze cu mic producător de sprijin. Este o chestie de bani.

Personal, dacă aş fi în modernizarea o marcă de PC mobo / caz / PSU ar fi primele lucruri la junk.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 15 ianuarie 2009, 06:55
Noile state Group

hmm, da, am avut o mica uite, unii oameni spun că el poate fi actualizat şi unii spun că nu pot, de asemenea, dar ei spun că nu pot trece peste 2 GB de RAM este în el, de asemenea, im pare rau, dar am făcut nu au cunoştinţe în afară cu procesoare de la instalarea lor, dar am auzit ca in unele locuri, dacă i s-au pentru a obţine cele mai recente bio e Aş putea să faceţi upgrade la un X2 procesor, dar în cazul în care viteze sunt blocate la ceea ce există în apoi i dont think acolo ar fi nici un punct, am fost după un dual core, probabil.

dacă este vorba de cel mai rau mai rau Voi încerca uite pentru o placa de baza, care va accepta meu RAM chips-uri şi GPU
Old 15 ianuarie 2009, 07:10
Administrator Group

Un nou mobo va te înapoi £ 40 - £ 50. Mă îndoiesc Acer Oferta de mult ajutor în mod de a BIOS-ul sau actualizările documentate de sprijin. Marcile face niciodată. Succes.
Old 15 ianuarie 2009, 07:11
Grupul de donator

Am verificat pe site-ul Acer, sunt bine-fisted sângeroase cu informaţiile lor. Nu diagramă de procesor ce va rula pe placa de bază şi că ceea ce nu vor. În ceea ce văd este o AM2, nu o AM2 +, dar eu sunt de nici un mijloc sigur. Este scris de ce am prefera o placa de bază de la o firmă care face Placi de baza în loc de o firmă care face computere. Orice companie care vrea 50p un minut la raţie ce ştiu ei despre propriul lor produs este o companie care ar trebui să mor şi face loc pentru o mai prietenos o.

Este cu siguranţă, vor rula cu un Athlon 64 X2 2.2GHz 4400 + Dual Core, dar care ar putea fi Noţiuni de bază faţă de limită şi nu o să fie mai receptiv decât wildly ce pe care îl folosiţi.

Sistemul meu: Tim

Procesor (e):
Athlon 64 3500 +
Plăci de bază:
Asus A8N-VM CSM
Memorie RAM:
Pirat PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Placă de sunet:
Cherry RS 6000 M tastatură
Hard Drive (e):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s susţină
Optical Drive (e):
Samsung DVD-ROM-ul TS-H352
Cauza / PSU:
Thermaltake Soprana
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA cu ecran plat
Sistem de operare (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 15 ianuarie 2009, 07:19
Administrator Group

Corect, nu de mult între ele. pare o risipă de bani OMI.

http://www.phoronix.com/scan.php?pag...item=483&num=7
Old 15 ianuarie 2009, 07:24
Noile state Group

dreptul de noroc baieti, cred ca voi merge doar a lua un nou placa de bază la un moment dat, voi face nişte cercetări şi sperăm că voi găsi o Thats o să meargă cu tot ce am, vă mulţumesc la doi!
Old 15 ianuarie 2009, 07:30
Administrator Group

Vei face bine să nu petrec mai mult de pe orice curent de economisire şi de configurare pentru un Core 2 Duo / quad PCI-E GFX carte setup.

Orice puteţi adăuga la curent setup este deja de actualitate si va fi doar de modernizare din nou în câteva luni.

A decent Core 2 Duo / quad setup vă va dura ani.
Old 16 ianuarie 2009, 15:41
Grupul de stat

Sunt de acord cu Dave, un nou dual sau quad vedem printr-o mult mai mult decât oricare dintre procesoare ai putea folosi. Veţi cheltui mai mulţi bani sistemului de amenajare a unei mai vechi decât ar trebui să cumpere unul nou, aveţi opţiunea de a construi cu un nou sistem de asemenea!
Reply

Register

Marcaje