menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Pomoc s Získanie nových procesorov.

Reply

Thread Tools
Old 14 január 2009, 23:46
Nový člen skupiny

ahoj som pripojil počítač šťava práve teraz, bola kontrola niektoré témy, ktorá vám pomôže s iným veciam, ale aj mať vlastný malý problém.

Mám to od PC kamarát za 40 libier potom, čo som skončil marníte môjho starého PC, jediný problém s vírusmi, ale to bolo hneď, že je všetko v poriadku, som bola modernizácia ks týždeň týždeň som nainstalovala 1 GB grafickú kartu, 4GB RAM (jej XP Media centrum x32 takže číta iba 3,5 gb buts to je bez problému) tiež zmenil PSU, jediné, čo potrebujem k práci, je na pevné disky, zvukové karty a nový procesor.

Mám slušné znalosti o nahradení a meniace časti na PC tak inštalácia nie je problém, jediný problém mám, je to, čo si kúpiť procesor, viem, že snáď by sa šiel a dostal nové desce, ale ten je namontovaný dosť dobrý pre mňa, já bych rád, aby sa voľby 3 spracovateľov kúpiť, lacné jedného, stredne veľké ceny jeden a drahé jedno, nech hodí najlepšie, i dont len vedieť, čo procesor bude fungovať s mojou základnou doskou.

Moja základná doska je Acer EM61PM/EM61SM

Práve teraz som len AMD Sempron, 1800 MHz (9 x 200) 3400 +, teraz keď som mal lepší procesor bych si najlepšie z časti som sa do neho, aj na tom, aby tento plán práce s PC nové hry dnes pre PC, je možné spustiť, ale jediný problém mám, je rýchlosť spracovania, ktorá spôsobuje zaostávanie voči hry ako BioShock, dokonca s 3,5 GB pamäte RAM a 1 GB grafickú kartu, inštalácia nebude problém všetko, čo potrebujem vedieť, čo je procesor pobeží s mojou súčasnou dosku, ak boli nejaké ďalšie veci, čo potrebujete vedieť o svojom PC, ako povedať, ktorý procesor to bude fungovať kontrola môj profil na tu som dostal svoje štatistiky na tu.

vďaka
Old 15 január 2009, 05:41
Administrátor Skupina

http://www.google.co.uk/search?hl=en...G=Search&meta =

Záťaže info pročíst, hoci nič Vidím sa zdá byť veľmi konkrétne.

Značkové Mobo sú notoricky svinstvo, tj: zamčené na niektoré hardware / rýchlosti s malou podporu výrobcu. Je to vec peňazí.

Osobne, keby som bol Upgrade značkových PC na Mobo / prípad / PSU bude prvá vec, na nevyžiadanú.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 15 január 2009, 06:55
Nový člen skupiny

hmm jo, som mal trochu pozrieť, niektorí ľudia hovoria, že môže byť aktualizovaný a niektorí hovoria, že nemôžu, ale zároveň hovorí, že nemôže dostať viac ako 2 GB RAM, to sa do neho rovnako, im ľúto, ale i do nemajú žiadne znalosti s procesormi od ich zavedenia, ale aj počuť v niektorých miestach aj keď bolo získať najnovšie bio to bych mať možnosť upgradovať na X2 procesor, ale v prípade, že rýchlosti sú zamknuté na to, čo tam na tej i dont think tu by akýkoľvek bod, bol som po dvoch základných možná.

v prípade, že najhoršie je to najhoršie uvidíme skúste pozrieť na základnej doske, ktorá bude akceptovať moje ram chips a GPU
Old 15 január 2009, 07:10
Administrátor Skupina

A nové Mobo bude vám späť £ 40 - 50 libier. Pochybuji Acer ponúkajú oveľa pomoci v ceste BIOS aktualizácií a dokladoval podporu. Značky nikdy neurobil. Veľa šťastia.
Old 15 január 2009, 07:11
Darcu Skupina

Overil som si na stránkach Acer, they're krvavé tesný-päsť s ich informácií. Nie schéma čo procesor pobeží na tejto doske a čo nie. Pokiaľ ide o Vidím je to AM2, nie AM2 +, ale som v žiadnom prípade nie je isté. To je dôvod, prečo mám najradšej základnú dosku od spoločnosti, ktorá robí motherboardy miesto firma, ktorá robí počítačov. Akákoľvek spoločnosť, ktorá chce 50p za minutu na rozdeľovať to, čo vedia o svojich vlastných výrobkov je firma, ktorá by mala umrieť, a uvoľniť cestu k priateľskú jedna.

To bude určite Beh s Athlon 64 X2 2.2GHz 4400 + Dve jadrá, ale že by mohlo ísť k jej obmedzenie a je to nebude divoko ústretovejšie než to, čo používate.

Môj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základná doska:
Asus A8N-VM CSM
Pamäť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržanie
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operačný systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 15 január 2009, 07:19
Administrátor Skupina

Správne, nie je ďaleko od nich. sa zdá plytvaním peňazí IMO.

http://www.phoronix.com/scan.php?pag...item=483&num=7
Old 15 január 2009, 07:24
Nový člen skupiny

Právo nazdraví hoši, myslím, že budem len tak dostanu novou desku na nejaký čas, uvidíme sa niektoré oblasti výskumu a dúfajme uvidíme nájsť to je budeš pracovať so všetkými mám, vďaka vám dvoma!
Old 15 január 2009, 07:30
Administrátor Skupina

Budete robiť lepšie nie sú žiadne ďalšie výdavky na svoje aktuálne nastavenia a úspory pre Core 2 Duo / Quad PCI-e GFX karty nastavenia.

Ešte si môžete pridať do svojho aktuálneho nastavenia je už zastaralá a bude len upgrade zase za pár mesiacov.

A dôstojnej Core 2 Duo / Quad nastavenia vám bude trvať roky.
Old 16 január 2009, 15:41
Člen Skupina

Súhlasím s davom, nový duální alebo Quad vás prostredníctvom oveľa viac, ako ktorýkoľvek z procesorov, ktoré môžete používať. Budete tráviť viac peňazí modernizácie starší systém, ako by ste si kupovali nové, máte možnosť stavať s novým systémom taky!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.