![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи тхере сам приступио рачунару сок управо сада, је провера неких тема за помоћ у вези са другим стварима, али имам мој мали проблем. ја је добио овај пц пријатељ од мина за 40 £ након што сам завршио троши мој стари пц, једини проблем са овај вирус али је сад то је све добро, Иве 'био надоградња ПЦ седмица по седмица сам инсталирали видео цард 1ГБ, 4ГБ РАМ-а (његов ксп кс32 Медиа центар тако да само чита 3,5 гб бутс тај нема проблема) такође је променио псу, једино што ми треба је да ради на тврде дискове, звучне картице и нови процесор. Иве 'је добио пристојан знање о замјени и мењање делова на рачунару тако да инсталација није проблем, једини проблем је што имам процесор купити, знам и можда би требало да има, отишао је и добио нову матичну плочу, али једно је опремљена довољно добар за мене, волео бих то да има 3 избор процесора за куповину, а јефтини један, средње цени једног и скуп један, без обзира на најбоље одговара, ја праведан донт кноткле шта процесор ће радити са мојим матичној плочи. Моја матична плоча је Ацер ЕМ61ПМ/ЕМ61СМ Управо сада сам само АМД Семпрон, 1800 МХз (9 кс 200) 3400 +, сада, ако сам имао бољи процесор бих добити најбоље од делова сам ставити у њега, и на томе да овај план пц ради нових игара данашњице за ПЦ, може покренути, али једини проблем ми је брзина процесирања која изазива лаг у играма као што су биосхоцк, чак са 3,5 ГБ РАМ-а и 1 гб графичке картице, инсталација неће бити проблем све ми је потребно да знају шта је процесор ће се покренути са моје тренутне матичној плочи ако има више ствари које треба да знате о мој пц пред теллинг ме ЦПУ-а који ће радити на мој профил проверити овде, И'ве гот мы статс дана тамо. хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хттп://ууу.гоогле.цо.ук/сеарцх?хл=ен...Г=Сеарцх&мета =
Хрпе информација прочитајте путем, иако ништа Видим чини врло конкретан. Брандед мобо'с ноториоуслы су срање, тј: закључан до одређених хардуаре / брзинама, са мало подршке произвођача. То је ствар новца. Лично ми је ако ал̌урирате на једном ПЦ брандед мобо / предмет / псу би бити први у јунк ствари. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| хмм да, имао сам мало гледати, неки људи говоре да може бити унапријеђен и неки кажу да не могу, али и они кажу да не може добити више од 2ГБ-а РАМ-а, те у њу, али им жао ми је чинити немају знања са процесорима осим њихова инсталација, али и чути у неким местима, ако су се да би добили најновије биогорива'с бих да буде у могућности за модернизирати на Кс2 процесор, али ако је брзина су закључани у које постоје на онда ја донт мислити постоји би се било којем тренутку, био сам након дуал цоре можда. ако најгоре дође до најгоре ћу пробати тражити матичне плоче које ће прихватити мој рам ЦИПС и ГПУ |
|
| |||
| |||
| А неу сет мобо ће вас вратити £ 40 - £ 50. Сумњам трпак пружити пуно помоћи на путу БИОС надоградње или документована подршка. Тхе брандс никада учинити. Сретно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЈА чек на Ацер уеб странице, они су крваве скр `ави са својим подацима. Не улазница што процесор који ће се приказивати на матичној плочи, а што неће. Дуг као ЈА моћи видјети то је АМ2, АМ2 + не, ипак Им 'не сигуран начин. То је разлог зашто Дража ми је матична плоча из фирма која чини Матичне плоче уместо фирма која чини рачунара. Било која фирма која жели 50п минут до оброк оно што они знају о властитом производу је компанија која је морала да умре и начин за фриендлиер једну.
То ће свакако покренути са Атхлон 64 Кс2 2.2ГХз 4400 + Дуал Цоре, али да би могла бити узимајући према својим ограничење па своју 'не идући да буде дивљи више осјетљив него што будете користили. Мы Сыстем: Тим
|
|
| |||
| |||
| Исправан, не далеко од њих. доима се расипање новца ИМО. хттп://ууу.пхороникс.цом/сцан.пхп?паг...итем=483&нум=7 |
|
| |||
| |||
| наздравље право момачки, ја мислим да ћу само ићи добити нову матичну плочу у неко време, ја ћу учинити нека истра `ивауа, и надајмо се да ћу пронаћи један који ће радити са свима сам добио, хвала ти два! |
|
| |||
| |||
| Ви ћете то боље не потрошите више на свој тренутни сетуп и сачувајте за цоре 2 Дуо / Куад ПЦИ-е ГФКС цард сетуп. Ништа што можете да додате на свој тренутни сетуп је већ застарео, а ви ћете само бити надоградња поново за неколико месеци. Пристојан цоре 2 Дуо / Куад сетуп трајаће ти годинама. |
|
| |||
| |||
| Слажем се са Даве, нови дуал или Куад видети ће вас кроз много више него било који други процесори могли користити. Ћете да потрошите више новца ал̌урирате старију систем него што би куповина новог, добијате могућност изградити нови систем са превише! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Превише се користи процесор? | цхрисморрис730 | Уопштено Софтуаре Цхат | 7 | 16. сеп 2008 11:28 |
| Помоћ што процесор угодити помоћ | самуар003 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 20 | 5 фебруар 2008 07:41 |
| Требате ли помоћ на процесор. | бањо7 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 29 децембар 2007 10:14 |
| Који процесор | дееајз | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 22 децембар 2007 16:20 |
| Који процесор? | мцдден2 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 18 октобар 2007 07:01 |
| Тхреад Тоолс | |
| |