![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba ben şu anda başka şeyler ama benim kendi küçük sorunum var yardım için bazı konuları kontrol edilmiş bilgisayar suyu katıldı. sonra eski PC harcıyorsun sonunda ben bir arkadaşımdan £ 40 için olan tek sorun bu virüsler, ama artık her şey, I PC hafta hafta yükseltiyorsanız oldum bir kurduktan sonra bu bilgisayar var 1GB ekran kartı, 4GB RAM (kendi XP Media merkezi x32 böylece sadece sorun şu) de PSU değişti 3,5 GB buts okur, tek şey i sabit sürücüler, ses kartı ve yeni bir işlemci üzerinde çalışmak gerekir. Ben yerine ve PC üzerinde parçaları değiştirerek bu yükleme bir sorun, tek sorun var değildir hakkında bir bilgi var işlemci, i bilmek belki gitmiş olmalı ve yeni bir ana kart var ama bir monte ne satın almak is yeterli benim için iyi, ben işlemcilerin satın almak için 3 seçenek, ucuz bir, bir orta ve pahalı bir bir, ne uygun en iyi, ben sadece işlemci benim anakart ne çalışır bilmiyorduysanız bir fiyatlı olmasından mutluluk duyarız. Bilgisayarımın anakartında Acer EM61PM/EM61SM bir Şu anda sadece AMD Sempron, 1800 MHz (9 x 200) 3400 +, şimdi eğer ben ben bu bilgisayar çalışma yapmak için, i planı koymak olduğunuz parçaları en iyi elde ediyorum daha iyi bir işlemci oldu PC, onları çalıştırabilirsiniz için bugün tek sorun var, yeni oyunlar, ancak, 1 GB RAM ve grafik kartı, yükleme bir sorun olmaz ve 3,5 GB bile neden Bioshock gibi oyunlar yönelik olan gecikme hızlı işlediğini Ben orada benim istatistikleri var tüm bilmeniz gereken varsa benim bilgisayar hangi işlemci burada profilimi kontrol çalışacaktır's bana önce bilmeniz gereken başka şeyler var olan anakart ile çalışır ne işlemcidir. teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.google.co.uk/search?hl=en...G=Search&meta =
Info yükler aracılığıyla, although I can see şey gibi çok somut okuyabilirsiniz. Markalı mobo's notoriously bok, yani: belirli donanım kilitli / küçük üretici desteği ile hızları. Bir karşılığı noktadır. Şahsen ben bu mobo bir markalı bilgisayar yükseltme vardı / durumda / PSU önemsiz ilk şey olacaktır. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Evet evet, ben, bazı insanlar bunu yükseltilmiş olabilir ve bazı değil, ama onlar da 2GB üzerinden can't get RAM bunu bir de, üzgünüm ama i yapmak Sohbet söyleyebiliriz söylüyorlar diyorsun biraz göz aldık kendi yöneticiye işlemciler dışında herhangi bir bilgi var, ama ben en son biyolojik Eğer, hızı ne var Sonra dont at düşünüyorum at kilitli bir X2 işlemci ancak yükseltme edebilmek ediyorum's almak üzere bazı yerlerde duydum orada herhangi bir nokta olarak, bir çift çekirdekli belki sonra oldu olacak. Eğer kötü Ben kendi bellek yongaları ve GPU kabul bir anakart arayın edeceksiniz kötü söz |
|
| |||
| |||
| Yeni bir mobo geri £ 40 koyacaktır - £ 50. Ben Acer teklif çok BIOS güncellemeleri veya belgelenen destek yolunda yardımcı şüpheliyim. Markaları hiçbir zaman. Iyi şanslar. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben Acer sitesini kontrol, onlar sıkı kanlı olduğunuzda kendi bilgileri kuvvetli. Ne işlemci yok grafik bu anakart üzerinde çalişan ve görülmeyecektir. Bildiğim kadarıyla bir AM2 bir AM2 değil görebilirsiniz +, ama ben hiçbir emin demektir. Bu yüzden hangi yerine, bilgisayar yapan bir firma anakartlar yapan bir firmanın bir anakart tercih's. , Kendi ürün hakkında ne biliyorsun dışarı oranı için bir dakika 50p istediği herhangi bir şirketi, ölmek gerekir ve kolay bir şekilde yapmak için bir şirkettir.
| |||
| |||
| Değil, çok aralarında Doğru. karşılığı IMO bir atık görünüyor. http://www.phoronix.com/scan.php?pag...item=483&num=7 |
|
| |||
| |||
| doğru tezahürat çocuklar, ben sadece biraz zaman yeni bir anakart almak gidersiniz düşünüyorum, ben ve bazı araştırma yapacağım umarım tüm i eser olacak bir that bulabilirsiniz var, iki's thanks! |
|
| |||
| |||
| Şu anki kurulum hakkında daha fazla harcama iyi değil ve bir Core 2 Duo için / quad PCI tasarruf-e Gfx kartı kurulum. Şu anki kurulum ekleyebileceğiniz Her şey zaten güncel ve size yine bir kaç ay içinde yükseltmek olacaktır. A decent Core 2 Duo / Quad kurulum uzun yıllar sürecek. |
|
| |||
| |||
| Dave, yeni bir ikili veya dörtlü çok daha hiçbir kullanmak olabilir işlemciler daha görmek kabul edersiniz. Daha yeni bir satın alma da bir büyük sistem modernizasyonu, yeni bir sistem ile de oluşturmak için seçenek elde daha fazla para harcamak olacak! |