менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Допомога з отриманням нового процесора.

Reply

Різьба Інструменти
Old 14 січня 2009, 23:46
Нові члени групи

Default Допомога з отриманням нового процесора.

Привіт там я тільки що приєдналися до комп'ютера соку зараз, була перевірка деяких тем на допомогу з іншими речами, але в мене є свої маленькі проблеми.

Я отримав цей ПК з приятелем за £ 40, коли я опинився витрачаю старий ПК, єдина проблема з цим була віруси, але тепер, коли все добре, я був модернізація ПК щотижня я встановив 1gb Video Card, 4 Гб оперативної пам'яті (її Медіа Центр XP x32 тому він зчитує тільки 3,5 ГБ Буц Thats не проблема), також змінили PSU, я тільки речей, які повинні працювати на це жорсткі диски, звукові карти і новий процесор.

Я отримав знання про гідну заміну і зміни частини на ПК, і установка не є проблемою, то я тільки проблема є те, що процесор купити, я знаю, що, можливо, повинні мати пішов і отримав нову материнську плату, але одне встановлене досить добре для мене, я б із задоволенням є 3 вибору процесорів купити, дешевий, середньої ціни одного і дорогою, все, що підходить краще, я просто не знаю, що процесор буде працювати з моєю материнської плати.

Моя плати Acer EM61PM/EM61SM

Зараз у мене тільки AMD Sempron, 1800 МГц (9 х 200) 3400 +, зараз, якщо б у мене був найкращий процесор я отримати найкраще з частин я вклав у неї, і чи плануєте зробити цю роботу ПК нових ігор сьогодні на комп'ютер, він може працювати з ними, але тільки я проблемі, є швидкість обробки що призводить до відставання ігор, таких як BioShock, навіть з 3,5 ГБ оперативної пам'яті і 1 Гб графічної карти, установка не буде проблемою все мені потрібно знати, це те, що процесор буде працювати з моєю нинішньої платі, чи є більше речей, які ви повинні знати про своїх ПК до говорив мені, процесор буде працювати перевірити мій профіль тут, I've Got My Stats там.

спасибо
Old 15 січня 2009, 05:41
Адміністратор групи

http://www.google.co.uk/search?hl=en...G=Search&meta =

Вантажі з інформації, щоб прочитати, хоча я нічого не можу бачити здається дуже конкретна.

Чи є фірмовими плат's свідомо лайна, а саме: Locked певні апаратні швидкості з невеликою підтримкою виробника. Це гроші річ.

Особисто, якщо б я був модернізацію фірмових ПК плат / Case / PSU б першою справою у сміття.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 15 січня 2009, 06:55
Нові члени групи

Хмм Так, у мене було мало дивитися, деякі люди кажуть, вона може бути модернізована, а деякі кажуть, що не можу, але вони також кажуть, що вони не можуть отримати більше's 2GB оперативної пам'яті в нього, як добре, їм шкода, але я нічого не відомо з процесорами окремо від їх встановлення, але я чув, в деяких місцях, якщо б я, щоб отримати останню Біо, я б міг перейти на X2 процесор, але якщо швидкість заблоковані на те, що там в то я думаю, що Dont буде будь-яка точка, я був після Dual Core може бути.

якщо на крайній випадок я постараюся знайти материнську плату, яка буде приймати мою чіпи пам'яті і GPU
Old 15 січня 2009, 07:10
Адміністратор групи

Нових системних плат встановить вам £ 40 - £ 50. Я сумніваюся, Acer пропонує велику допомогу на шляху оновлення BIOS або документально підтримку. Бренди ніколи не роблять. Удачи.
Old 15 січня 2009, 07:11
Донор групи

Я перевірив сайт Acer, вони криваві скуповуючи їх інформацію. Ні діаграми про те, що процесор буде працювати на цій платі і що ні. Наскільки я бачу, AM2, не AM2 +, але я зовсім не впевнений. Ось чому я вважаю за краще плати від фірми, яка робить материнські плати, а не фірма, яка робить комп'ютери. Будь-яка компанія, яка хоче 50p хвилини раціон, що вони знають про своїх власних продуктів є компанія, яка має померти, і щоб звільнити місце для однієї дружньої.

Це, безумовно, працювати з Athlon 64 X2 2.2GHz 4400 + Dual Core, але які можуть отримати до своєї межі, і це не буде дико більшою мірою, ніж ви користуєтеся.

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 15 січня 2009, 07:19
Адміністратор групи

Правильно, не так багато між ними. здається марною тратою грошей ІМВ.

http://www.phoronix.com/scan.php?pag...item=483&num=7
Old 15 січня 2009, 07:24
Нові члени групи

Право ура хлопці, я думаю, я просто перейдіть отримати нову материнську плату на деякий час, я зроблю невелике дослідження і, сподіваюся, я знайду одного Thats Gonna працювати з усіма я, спасибі вам два!
Old 15 січня 2009, 07:30
Адміністратор групи

Вам краще не витрачати більше на поточні настройки і збереження для Core 2 Duo / Quad PCI-E GFX відеокарти.

Все, що ви можете додати до вашого поточного установки вже застаріли, і вам буде просто модернізація знову через кілька місяців.

Гідною Core 2 Duo / Quad установка буде тривати вам років.
Old 16 січня 2009, 15:41
Член групи

Я згоден з Дейвом, новий подвійний або чотирьохядерних побачать вас через набагато більше, ніж будь-який із процесорів ви могли б використовувати. Ви витратите більше грошей, модернізація старої системи, ніж при купівлі нового, ви отримуєте можливість побудувати нову систему занадто!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Занадто багато процесора використовується? chrismorris730 General Software чат 7 16 вересня 2008 11:28
Довідка Що процесор будь ласка, допоможіть samwar003 Процесори, материнські плати RAM & 20 5 лютого 2008 07:41
Потрібна допомога на процесор. banjo7 Процесори, материнські плати RAM & 1 29 грудня 2007 10:14
Який процесор deeajz Процесори, материнські плати RAM & 2 22 грудня 2007 16:20
Який процесор? mcdden2 Процесори, материнські плати RAM & 4 18 жовтня 2007 07:01
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.