![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт там я тільки що приєдналися до комп'ютера соку зараз, була перевірка деяких тем на допомогу з іншими речами, але в мене є свої маленькі проблеми. Я отримав цей ПК з приятелем за £ 40, коли я опинився витрачаю старий ПК, єдина проблема з цим була віруси, але тепер, коли все добре, я був модернізація ПК щотижня я встановив 1gb Video Card, 4 Гб оперативної пам'яті (її Медіа Центр XP x32 тому він зчитує тільки 3,5 ГБ Буц Thats не проблема), також змінили PSU, я тільки речей, які повинні працювати на це жорсткі диски, звукові карти і новий процесор. Я отримав знання про гідну заміну і зміни частини на ПК, і установка не є проблемою, то я тільки проблема є те, що процесор купити, я знаю, що, можливо, повинні мати пішов і отримав нову материнську плату, але одне встановлене досить добре для мене, я б із задоволенням є 3 вибору процесорів купити, дешевий, середньої ціни одного і дорогою, все, що підходить краще, я просто не знаю, що процесор буде працювати з моєю материнської плати. Моя плати Acer EM61PM/EM61SM Зараз у мене тільки AMD Sempron, 1800 МГц (9 х 200) 3400 +, зараз, якщо б у мене був найкращий процесор я отримати найкраще з частин я вклав у неї, і чи плануєте зробити цю роботу ПК нових ігор сьогодні на комп'ютер, він може працювати з ними, але тільки я проблемі, є швидкість обробки що призводить до відставання ігор, таких як BioShock, навіть з 3,5 ГБ оперативної пам'яті і 1 Гб графічної карти, установка не буде проблемою все мені потрібно знати, це те, що процесор буде працювати з моєю нинішньої платі, чи є більше речей, які ви повинні знати про своїх ПК до говорив мені, процесор буде працювати перевірити мій профіль тут, I've Got My Stats там. спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.google.co.uk/search?hl=en...G=Search&meta =
Вантажі з інформації, щоб прочитати, хоча я нічого не можу бачити здається дуже конкретна. Чи є фірмовими плат's свідомо лайна, а саме: Locked певні апаратні швидкості з невеликою підтримкою виробника. Це гроші річ. Особисто, якщо б я був модернізацію фірмових ПК плат / Case / PSU б першою справою у сміття. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Хмм Так, у мене було мало дивитися, деякі люди кажуть, вона може бути модернізована, а деякі кажуть, що не можу, але вони також кажуть, що вони не можуть отримати більше's 2GB оперативної пам'яті в нього, як добре, їм шкода, але я нічого не відомо з процесорами окремо від їх встановлення, але я чув, в деяких місцях, якщо б я, щоб отримати останню Біо, я б міг перейти на X2 процесор, але якщо швидкість заблоковані на те, що там в то я думаю, що Dont буде будь-яка точка, я був після Dual Core може бути. якщо на крайній випадок я постараюся знайти материнську плату, яка буде приймати мою чіпи пам'яті і GPU |
|
| |||
| |||
| Нових системних плат встановить вам £ 40 - £ 50. Я сумніваюся, Acer пропонує велику допомогу на шляху оновлення BIOS або документально підтримку. Бренди ніколи не роблять. Удачи. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я перевірив сайт Acer, вони криваві скуповуючи їх інформацію. Ні діаграми про те, що процесор буде працювати на цій платі і що ні. Наскільки я бачу, AM2, не AM2 +, але я зовсім не впевнений. Ось чому я вважаю за краще плати від фірми, яка робить материнські плати, а не фірма, яка робить комп'ютери. Будь-яка компанія, яка хоче 50p хвилини раціон, що вони знають про своїх власних продуктів є компанія, яка має померти, і щоб звільнити місце для однієї дружньої.
| |||
| |||
| Правильно, не так багато між ними. здається марною тратою грошей ІМВ. http://www.phoronix.com/scan.php?pag...item=483&num=7 |
|
| |||
| |||
| Право ура хлопці, я думаю, я просто перейдіть отримати нову материнську плату на деякий час, я зроблю невелике дослідження і, сподіваюся, я знайду одного Thats Gonna працювати з усіма я, спасибі вам два! |
|
| |||
| |||
| Вам краще не витрачати більше на поточні настройки і збереження для Core 2 Duo / Quad PCI-E GFX відеокарти. Все, що ви можете додати до вашого поточного установки вже застаріли, і вам буде просто модернізація знову через кілька місяців. Гідною Core 2 Duo / Quad установка буде тривати вам років. |
|
| |||
| |||
| Я згоден з Дейвом, новий подвійний або чотирьохядерних побачать вас через набагато більше, ніж будь-який із процесорів ви могли б використовувати. Ви витратите більше грошей, модернізація старої системи, ніж при купівлі нового, ви отримуєте можливість побудувати нову систему занадто! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Занадто багато процесора використовується? | chrismorris730 | General Software чат | 7 | 16 вересня 2008 11:28 |
| Довідка Що процесор будь ласка, допоможіть | samwar003 | Процесори, материнські плати RAM & | 20 | 5 лютого 2008 07:41 |
| Потрібна допомога на процесор. | banjo7 | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 29 грудня 2007 10:14 |
| Який процесор | deeajz | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 22 грудня 2007 16:20 |
| Який процесор? | mcdden2 | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 18 жовтня 2007 07:01 |
| Різьба Інструменти | |
| |