![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нуждаете се от помощ, overclocking този изгради? Има ли безопасен overclock CPU скорост за това? за да ме спаси часове на изпитание и грешка Аз се опитах да overclock на процесора да 2Ghz но неговият начин нестабилна (BIOS нулирате в ред), така му нещо под 2 GHz ![]() Също така, ако някой може да ме намерите на графични карти шофьори ще бъде голяма помощ, аз имам загубен брои колко лошо шофьори и са опитвали и всички culse ме товари с проблемите, може би защото там има такива ![]() ![]() ............................... AMD SEMPRON SDA3000AIO2BX LBBWE 0539BPEW K044657I51816 2001 AMD .............................. SOCKET 754 MOTHERBOARD ASUS K8V-X SE .............................. DDR 400 1 GB ............................. Графична карта FX-6200-PCI-DVI-TV-266 MB 1-6200-G3F3P .............................. CPU охлаждане големи heatsink & 120 мм akasa фен
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам точно същия mobo и процесора, както ти и аз знаем от опит, че тя наистина не е overclockers mobo. Най-високата overclock аз мога да се 2.15ghz (AN% 8 overclock). Тя само прави малка разлика в ефективността наистина, но той е забележим при игрите. Моят FSB е 215,18 X10, ако това е от помощ. :)