![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Potřebujete pomoc při přetaktování tohoto stavět? Existuje bezpečné přetaktování CPU otáček za to? mě zachránit hodin pokusů a omylů jsem se snažil o přetaktování CPU 2Ghz, ale svým způsobem nestabilní (bios resetovat v pořadí), takže její něco pod 2 Ghz ![]() i když každý může najít ovladače grafické karty bude velká pomoc, jelikož jsem ztratil počítat, kolik špatných řidičů i vyzkoušelo a všechny culse mi spoustu problémů, možná proto, že ty špatné ![]() ![]() ............................... AMD Sempron SDA3000AIO2BX LBBWE 0539BPEW K044657I51816 AMD 2001 .............................. Socket 754 Základní desky ASUS K8V-X SE .............................. DDR 400 1 Gb ............................. Grafické karty FX-6200-PCI-DVI-TV-266 MB 1-6200-G3F3P .............................. chlazení procesoru velké chladiče & 120mm ventilátor akasa
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám přesně stejný mobo a cpu jako vy a já ze zkušenosti vím, že to opravdu není overclockers mobo. Nejvyšší přetaktování Můžu se 2.15ghz (v% 8 přetaktování). To je jen nepatrný rozdíl, výkonnost, ale opravdu je znatelný při hraní. Moje FSB je na 215,18 x10, pokud je to pomoci. :)