![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χρειάζεστε κάποια βοήθεια σε αυτό το overclocking οικοδόμηση; υπάρχει ένα ασφαλές overclock cpu ταχύτητα γι 'αυτό; για να αποθηκεύσετε μου ώρα της δοκιμής και λάθους Εγώ προσπάθησα να overclock την cpu να 2Ghz αλλά ο τρόπος ασταθής (βιογραφικά ηδενίσετε προκειμένου), ώστε το κάτι κάτω των 2 Ghz ![]() Επίσης, αν ο καθένας μπορεί να βρει την κάρτα γραφικών τους οδηγούς θα είναι μια μεγάλη βοήθεια που έχω χάσει μετράνε πόσα λάθος οδηγούς που έχω δοκιμάσει και όλα τα φορτία των culse μου προβλήματα ίσως επειδή υπάρχει λάθος αυτά που ![]() ![]() ............................... AMD Sempron SDA3000AIO2BX LBBWE 0539BPEW K044657I51816 2001 AMD .............................. Socket 754 Motherboard ASUS K8V-X SE .............................. DDR 400 1 GB ............................. Κάρτα γραφικών FX-6200-PCI-DVI-TV-266 MB 1-6200-G3F3P .............................. cpu ψύξης μεγάλο heatsink & 120 χιλιοστά akasa ανεμιστήρα
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω ακριβώς το ίδιο mobo και cpu, όπως εσείς και εγώ γνωρίζουμε από την πείρα ότι στην πραγματικότητα δεν είναι ένα overclockers mobo. Το υψηλότερο overclock i μπορεί να είναι 2.15ghz (ένα 8% overclock). Το μόνο που κάνει μια μικρή διαφορά στην απόδοση, αλλά είναι πραγματικά αισθητή όταν gaming. Το FSB είναι στα 215,18 x10, αν αυτό είναι κάθε βοήθεια. :)