![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Trebate li pomoć u izgradnji ovog overclocking? postoji li siguran overclock brzine CPU za ovo? da ste me satima suđenja i pogreška Pokušao sam da overclock CPU 2Ghz ali na putu je nestabilna (bios reset radi) tako nešto pod svojim 2 GHz ![]() isto tako ako svatko može naći mene grafičkom karticom vozači će biti velika pomoć kao što sam ja izgubila brojati koliko krivu vozače Pokušao sam i sve me culse hrpe problema, možda zbog toga krivi oni ![]() ![]() ............................... AMD sempron SDA3000AIO2BX LBBWE 0539BPEW K044657I51816 AMD 2001 .............................. Socket 754 Matična ploča ASUS K8V-X SE .............................. DDR 400 1 GB ............................. Grafička kartica FX-6200-DVI PCI-TV-266-MB 1-6200-G3F3P .............................. CPU hlađenje veliki heatsink & 120mm fan akasa
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imam isti mobo CPU kao i ti i ja znam iz iskustva da to stvarno nije overclockers mobo. Najviši overclock mogu se dobiti 2.15ghz (jedan% 8 overclock). To čini samo manja razlika u izvedbi, ali je zaista primjetna kada gaming. Moj FSB je na 215,18 x10 da li je bilo kakve pomoći. :)