![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kell egy kis segítség az overclocking e építeni? Van egy biztonságos overclock Processzor sebesség ez? menteni nekem órás tárgyalás és a hiba Megpróbáltam overclock a CPU 2GHz, de a maga módján instabil (BIOS reset érdekében), ezért valamit a 2 GHz-es ![]() is, ha valaki megtalálja nekem a grafikus kártya meghajtók lenne nagy segítséget mint már elveszett számít, hogy hány hibás illesztőprogramok megpróbáltam és minden culse nekem rengeteg probléma lehet, mert a rossz is ![]() ![]() ............................... AMD Sempron SDA3000AIO2BX LBBWE 0539BPEW K044657I51816 2001 AMD .............................. Socket 754 MOTHERBOARD ASUS K8V-X SE .............................. DDR 400 1 Gb ............................. Grafikus kártya FX-6200-PCI-DVI TV-266 MB 1-6200-G3F3P .............................. CPU hűtő nagy hűtőborda & 120mm AKASA ventillátor
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én pontosan ugyanolyan mobo és a cpu, mint te, és tudom, hogy a tapasztalat, hogy valóban nem overclockers mobo. A legmagasabb overclock tudok get 2.15ghz (egy 8% overclock). Ez csak egy kis különbség a teljesítmény, de ez igazán figyelemre méltó, ha játék. Saját FSB van 215,18 x10, ha ez segít. :)