![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| צריך קצת עזרה ב overclocking זה לבנות? האם יש בטוח overclock CPU Speed זה? כדי לחסוך לי שעות של נסוי וטעיה ניסיתי את overclock CPU כדי 2Ghz אבל הדרך שלו לא יציב (על מנת לאפס את ה-BIOS), כך על פי משהו 2 Ghz ![]() גם אם כל אחד יכול למצוא לי את מנהלי ההתקן של כרטיס המסך יהיה גדול לסייע גם איבדו לספור כמה נהגים טועים ניסיתי וכל culse לי המון בעיות, אולי בגלל שיש טעות אלה ![]() ![]() ............................... AMD sempron SDA3000AIO2BX LBBWE 0539BPEW K044657I51816 2001 AMD .............................. Socket 754 לוח האם ASUS K8V-X SE .............................. DDR 400 1 GB ............................. כרטיס מסך FX-6200-PCI-DVI-TV-266 MB 1-6200-G3F3P .............................. CPU Cooling גדול heatsink & 120mm akasa מעריץ
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לי בדיוק את אותו הדבר ו mobo CPU כפי שאתה ואני יודע את זה מתוך ניסיון כי הוא באמת לא overclockers mobo. Overclock הגבוהה ביותר שאני יכול לקבל הוא 2.15ghz (overclock של 8%). זה רק עושה את ההבדל קטין ביצועים אבל זה ממש מורגש כאשר המשחק. אזור FSB הוא 215,18 x10 אם זה כל עזרה. :)