![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Reikia šiek tiek padėti įsijungimas tai statyti? Ar saugiai overclock CPU greitis tai? Prisiminti mane prie valandų bandymų ir klaidų Mėginau overclock CPU 2GHz, tačiau jos taip nestabili (BIOS iš naujo pagal nustatytą tvarką), kad jo kažkas po 2 Ghz ![]() Taip pat jei kas gali mane surasti vaizdo plokštės tvarkykles būtų labai naudinga, kaip ir neteko skaičiuoti, kiek klaidinga vairuotojų Aš išbandžiau ir visi culse man apkrovos problemų, gal todėl, kad neteisingai tie ![]() ![]() ............................... AMD Sempron SDA3000AIO2BX LBBWE 0539BPEW K044657I51816 2.001 AMD .............................. Socket 754 MOTHERBOARD ASUS K8V-X SE .............................. DDR 400 1 Gb ............................. Graphics Card FX-6200 PCI-DVI-TV 266 MB 1-6200-G3F3P .............................. CPU aušinimą didelis HEATSINK & 120mm akasa ventiliatorius
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš pačias MOBO ir CPU, kaip jūs ir iš patirties žinau, kad tikrai nėra Overclockers MOBO. Didžiausias overclock galiu gauti yra 2.15ghz (8% overclock). Ji tik daro mažą skirtumą rezultatų, bet tikrai jis yra pastebimas, kai žaidimų. Mano FSB yra 215,18 x10, jeigu tai bet kokia pagalba. :)