![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nepieciešams zināms palīdzēt overclocking šajā būvēt? Vai ir droši OVERCLOCK cpu ātrums ir? saglabāt mani stundām izmēģinājumu un kļūdu Es esmu mēģinājis OVERCLOCK CPU ar 2Ghz, bet tā kā nestabila (bios reset lai), lai tās kaut ko saskaņā ar 2 Ghz ![]() arī tad, ja kāds nevar atrast man grafikas kartes draiveri būtu liela palīdzība, kā es esmu pazaudējis saskaitiet cik nepareizi draiveri esmu mēģinājis un visu culse man slodzes problēmas, varbūt tāpēc, ka nepareizi tiem ![]() ![]() ............................... AMD Sempron SDA3000AIO2BX LBBWE 0539BPEW K044657I51816 2.001 AMD .............................. SOCKET 754 MOTHERBOARD ASUS K8V-X SE .............................. DDR 400 1 Gb ............................. Graphics Card FX-6200-PCI-DVI-TV-266 MB 1-6.200-G3F3P .............................. CPU dzesēšana liels Heatsink & 120mm akasa ventilators
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man ir tieši tā pati MOBO un CPU, kā jūs un es zinu, no pieredzes, ka tas tiešām nav overclockers MOBO. Augstākais OVERCLOCK es varu ir 2.15ghz (% 8 OVERCLOCK). Tas tikai padara neliela starpība ar sniegumu tiešām bet tas ir manāms, kad spēļu. Mans FSB ir 215,18 x10, ja tas ir any help. :)