![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Potrzebujesz pomocy w overclockingu tym zbudować? istnieje bezpieczne overclockingu w tym szybkość procesora? , aby zapisać mnie godzin prób i błędów Mam próbował overclockingu procesora do 2GHz, ale jego sposób niestabilny (bios zresetować w celu), aby jej coś do 2 GHz ![]() także jeśli ktoś może mnie znaleźć sterowniki do karty graficznej byłoby bardzo pomocne jako Zgubiłem policzyć ile złego kierowców i próbowały i wszystkich culse mnie wiele problemów może być złe, ponieważ te ![]() ![]() ............................... AMD Sempron SDA3000AIO2BX LBBWE 0539BPEW K044657I51816 AMD 2001 .............................. Socket 754 MOTHERBOARD ASUS K8V-X SE .............................. DDR 400 1 Gb ............................. Karta graficzna FX-6200-DVI PCI-TV-266 MB 1-6200-G3F3P .............................. chłodzenia procesora dużych Heatsink & akasa wentylatora 120mm
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mam dokładnie takie same Mobo i CPU jak i wiem z doświadczenia, że tak naprawdę nie jest overclockers Mobo. Najwyższa overclockingu mogę dostać się 2.15ghz (jeden overclockingu 8%). To tylko drobne różnice wydajność, ale naprawdę jest to zauważalne, gdy gra. Moje FSB wynosi 215,18 x10, jeżeli na jakąkolwiek pomoc. :)