![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aveţi nevoie de ajutor în acest overclocking construi? Există un sigur overclock viteza procesorului pentru asta? pentru a salva de mine de ore de studiu şi de eroare Am încercat să overclock procesorul la 2GHz, dar felul său instabilă (în scopul de a reseta bios), astfel încât ei ceva sub 2 GHz ![]() De asemenea, oricine poate găsi, dacă-mi placă grafică şoferii ar fi de mare ajutor ca i-au pierdut conta cât de multe drivere greşit şi am încercat toate culse mă încarcă de probleme, poate pentru că nu a greşit cele ![]() ![]() ............................... AMD Sempron SDA3000AIO2BX LBBWE 0539BPEW K044657I51816 AMD 2001 .............................. Socket 754 Plăci de bază ASUS K8V-X SE .............................. DDR 400 1 Gb ............................. Placă grafică FX-6200-PCI-DVI-TV-266 MB 1-6200-G3F3P .............................. cpu răcire mare heatsink & 120mm akasa fan
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am exact aceeasi mobo si cpu ca tine şi ştiu că de la experienţa pe care le-adevăr nu este un overclockers mobo. Cele mai mari overclock Nu pot sa ma este 2.15ghz (un 8% overclock). Se face doar o mică diferenţă de performanţă cu adevărat, dar este de remarcat în cazul jocurilor. FSB meu este la 215.18 x10, dacă asta-i nici un ajutor. :)