![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Potrebujete pomoc pri přetaktování tohto stavať? Existuje bezpečné přetaktování CPU otáčok za to? mě zachrániť hodín pokusov a omylov som sa snažil o přetaktování CPU 2ghz, ale svojím spôsobom nestabilná (bios resetovat v poradí), takže jej niečo pod 2 Ghz ![]() aj keď každý môže nájsť ovládače grafickej karty bude veľká pomoc, pretože som stratil počítať, koľko zlých vodičov aj vyskúšalo a všetky culse mi veľa problémov, možno preto, že tie zlé ![]() ![]() ............................... AMD Sempron SDA3000AIO2BX LBBWE 0539BPEW K044657I51816 AMD 2001 .............................. Socket 754 Základné dosky ASUS K8V-X SE .............................. DDR 400 1 Gb ............................. Grafické karty FX-6200-PCI-DVI-TV-266 MB 1-6200-G3F3P .............................. chladenie procesora veľké chladiče & 120mm ventilátor Akasa
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám presne rovnaký Mobo a cpu ako vy a já zo skúsenosti viem, že to naozaj nie je overclockers Mobo. Najvyššia přetaktování Můžu sa 2.15ghz (v% 8 přetaktování). To je len nepatrný rozdiel, výkonnosť, ale naozaj je znateľný pri hraní. Moja FSB je na 215,18 x10, ak je to pomoci. :)