![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Требате ли помоћ у изградњи овог Оверцлоцкинг? постоји ли сигуран оверцлоцк брзине ЦПУ за ово? да сте ме сатима суђења и грешка Покушао сам да оверцлоцк ЦПУ 2ГХз али на путу је нестабилна (БИОС-ресет ради) тако нешто под својим 2 ГХз ![]() исто тако ако свако може наћи мене графичком картицом возачи ће бити велика помоћ као што сам ја изгубила бројати колико криву возаче Покушао сам и све ме цулсе хрпе проблема, можда због тога криви они ![]() ![]() ............................... АМД семпрон СДА3000АИО2БКС ЛББУЕ 0539БПЕУ К044657И51816 АМД 2001 .............................. Соцкет 754 Матична плоча Асус К8В-Кс СЕ .............................. ДДР 400 1 ГБ ............................. Графичка картица ФКС-6200-ДВИ ПЦИ-ТВ-266-МБ 1-6200-Г3Ф3П .............................. ЦПУ хлађење велики хеатсинк & 120мм фан акаса
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам исти мобо ЦПУ као и ти и ја знам из искуства да то стварно није оверцлоцкерс мобо. Највиши оверцлоцк могу се добити 2.15гхз (један% 8 оверцлоцк). То чини само мања разлика у перформансама, али је заиста примјетна када гаминг. Мој ФСБ је на 215,18 кс10 да ли је било какве помоћи. :)