![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu inşa overclock olarak yardıma mı ihtiyacınız var? Bunun için güvenli overclock işlemci hızı nedir? yaz deneme ve hata saatleri kaydedin I 2Ghz ancak yolundaki sırada (BIOS sıfırlamak) kararsız 2 altında olan bir şey Ghz böylece işlemci overclock çalıştık ![]() Ayrıca, herkes i büyük bir yardımcı olur bana grafik kartı sürücülerini bulmak ve sorunları tüm culse yaz yükler denedi kaç yanlış sürücüler I sayısı kaybettim belki de, çünkü yanlış olanlar ![]() ![]() ............................... AMD Sempron SDA3000AIO2BX LBBWE 0539BPEW K044657I51816 2001 AMD .............................. Soket 754 Anakart ASUS K8V-X SE .............................. DDR 400 1 Gb ............................. Grafik Kartı FX-6200-PCI-DVI-TV-266 MB 1-6200-G3F3P .............................. CPU soğutma büyük heatsink & 120mm akasa hayranıyım
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Olarak ve i deneyimi o gerçekten bir overclockers mobo değil biliyorsun aynı mobo ve cpu var. En yüksek overclock I 2.15ghz olduğunu alabilirsiniz (bir% 8 overclock). Sadece performans için çok küçük bir fark yaratıyor ancak fark zaman oyun olduğunu. Eğer herhangi bir yardım's My FSB 215,18 x10 'dir. :)