![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Потрібна допомога в розгоні цієї збірки? є безпечна швидкість розгону процесорів для цього? щоб врятувати мене годин проб і помилок Я спробував розігнати процесор до 2ГГц, але шлях нестійкий (BIOS скидання в порядку) так що його щось під 2 ГГц ![]() Якщо ж хто може мене знайти драйвера графічної карти було б великою допомогою як я вже збився з рахунку, скільки я неправильний драйверів намагалися і все culse мені навантажень проблеми, може бути, тому що неправильне ![]() ![]() ............................... AMD Sempron SDA3000AIO2BX LBBWE 0539BPEW K044657I51816 2001 драм .............................. SOCKET 754 Материнські ПЛАТА ASUS K8V-X SE .............................. DDR 400 1 Gb ............................. Відеокарта FX-6200-PCI-DVI-TV-266 MB 1-6200-G3F3P .............................. охолодження процесора Великий радіатор & 120mm вентилятор Akasa
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У мене точно такий же плат і процесорів, як ви і я знаю з досвіду, що це дійсно не оверклокерів плат. Я високий розгін може отримати це 2.15ghz (8% при розгоні). Він тільки вносить невеликі різниці в продуктивності, але насправді це помітно при грі. Моя ФСБ на 215,18 x10, якщо це будь-яка допомога. :)