по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

Помогнете ми да разбера това

Reply

Нишка Инструменти
Old 25-ти април 2008, 15:46
Член Група

Default Помогнете ми да разбера това

Може ли някой да ми помогне да разберете какво scokets Ive ли в тези снимки, аз зная THW бели са тези, PCI или нещо такова, но аз Не знам каква е кафяв тях са:

Каква е тази малка кафява един?

Аз origannly, че това е за графична карта, но няма Notch в него, като Ive наблюдавани в други системи, освен това dosent годни чрез разширяване на слотове на гърба виж по-долу:

Old 25-ти април 2008, 17:21
Номер на групата

Черно един е AGP, един малък изглежда PCI-E x1. Имате ли "преходен" вид на дънната платка, купена PCI-E, когато за първи път излиза?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 25-ти април 2008, 17:44
Модератор Група

Имам дънна платка с един от тези контакти, както и кафяво. Вие ги виждате доста често на дънни платки, които са възраст 6-10 години.

Боя се, че имат абсолютно никаква представа какво е за един от двамата ... Бях не е наоколо, когато тези вид контакти са били използвани

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Old 26-ти Април 2008, 01:51
Член Група

Comps вероятно тази възраст 4-5 години, аз просто исках да знам дали ще бъде в състояние да се поберат в една графична карта, както аз мисля, че може да направи това доста модерен компютър с малко на брой инжектира в нея, аз просто исках да знам какво беше това, което пристанище, и аз мисля, че ще трябва не нисък профил сигурен карти
Old 26-ти Април 2008, 02:46
Номер на групата

Може би не си струва, ако това е слот за AGP, но бихте могли да шамар една 3850 там. Вие искате да бъде ограничен процесор все пак.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Old 26-ти Април 2008, 07:04
Член Група

Какво искаш да кажеш 3850?
Old 26-ти Април 2008, 11:46
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от rbscooby View Post
Какво искаш да кажеш 3850?
Той е ATI Radeon 3850 AGP видеокарта ще се поберат в дънната ви платка

А компютъра веднъж ме биеш по шахмат
Но това не е мач за мен в ритник бокс.

Моята система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Дънната платка:
ASUS a8n SLI лукс
RAM памет:
2GB корсар xms pc3200 platium
Графична карта (и):
8800gts O / C
Звукова карта:
творчески soundblaster 4
Hard Drive (и):
1 x 80 GB 2x 250gb
Оптично устройство (а):
1x Sony DVD овен карам 1xphillips DV
Дело / PSU:
700 вата moduler PSU
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
22in широкоекранен
Операционна система (и):
XP про
Old 26-ти Април 2008, 12:54
Член Група

aaaaa добре даже аз сега разбирам, 2 неща, те всички са добри и двете страни ще те се вписват в малък прорез профил?

PS те са твърде евтини
Old 26-ти Април 2008, 13:27
Номер на групата

Има за най-доброто за AGP, че можете да получите, като за да бъде ниска карта профил IM не съм сигурен, че едно нещо, най-новите карти AGP 8x тече преди това беше най-4x, вие най-добре провери в BIOS, за да видите какво скоростта на AGP слот е там няма смисъл да получавате най-новите карти, която работи на 8x, когато графични слота само ще се движи с не повече от 4x

А компютъра веднъж ме биеш по шахмат
Но това не е мач за мен в ритник бокс.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Помощ, не разбирам различни CD / DVD дискове 2424frag Лаптопи, Mobiles & текст 1 8 май 2008 г. 12:08
Местни област връзка съобщение I DONT разбирам? cozroz В мрежа, модеми & VoIP 3 30 декември 2007 13:07
2 Нещата Как да разберат работата на компютъра ми. Имам друга COMP V бавно antbann Windows операционни системи 5 1-во Nov 2007 08:32
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc