![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Може ли някой да ми помогне да разберете какво scokets Ive ли в тези снимки, аз зная THW бели са тези, PCI или нещо такова, но аз Не знам каква е кафяв тях са: ![]() Каква е тази малка кафява един? ![]() Аз origannly, че това е за графична карта, но няма Notch в него, като Ive наблюдавани в други системи, освен това dosent годни чрез разширяване на слотове на гърба виж по-долу: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Черно един е AGP, един малък изглежда PCI-E x1. Имате ли "преходен" вид на дънната платка, купена PCI-E, когато за първи път излиза?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам дънна платка с един от тези контакти, както и кафяво. Вие ги виждате доста често на дънни платки, които са възраст 6-10 години. Боя се, че имат абсолютно никаква представа какво е за един от двамата ... Бях не е наоколо, когато тези вид контакти са били използвани
|
| |||
| |||
| Comps вероятно тази възраст 4-5 години, аз просто исках да знам дали ще бъде в състояние да се поберат в една графична карта, както аз мисля, че може да направи това доста модерен компютър с малко на брой инжектира в нея, аз просто исках да знам какво беше това, което пристанище, и аз мисля, че ще трябва не нисък профил сигурен карти |
|
| |||
| |||
| Може би не си струва, ако това е слот за AGP, но бихте могли да шамар една 3850 там. Вие искате да бъде ограничен процесор все пак.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Какво искаш да кажеш 3850? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Той е ATI Radeon 3850 AGP видеокарта ще се поберат в дънната ви платка
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| aaaaa добре даже аз сега разбирам, 2 неща, те всички са добри и двете страни ще те се вписват в малък прорез профил? PS те са твърде евтини |
|
| |||
| |||
| Има за най-доброто за AGP, че можете да получите, като за да бъде ниска карта профил IM не съм сигурен, че едно нещо, най-новите карти AGP 8x тече преди това беше най-4x, вие най-добре провери в BIOS, за да видите какво скоростта на AGP слот е там няма смисъл да получавате най-новите карти, която работи на 8x, когато графични слота само ще се движи с не повече от 4x
__________________ Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помощ, не разбирам различни CD / DVD дискове | 2424frag | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 8 май 2008 г. 12:08 |
| Местни област връзка съобщение I DONT разбирам? | cozroz | В мрежа, модеми & VoIP | 3 | 30 декември 2007 13:07 |
| 2 Нещата Как да разберат работата на компютъра ми. Имам друга COMP V бавно | antbann | Windows операционни системи | 5 | 1-во Nov 2007 08:32 |
| Нишка Инструменти | |
| |