![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| může mi někdo pomoci porozumět tomu, co scokets ive got v těchto pics, já vím, THW bílé z nich jsou ty PCI nebo něco takového, ale já dont vŘdŘt jaký hnědé jsou: ![]() co je to malé hnědé jeden? ![]() origannly já myslel, je to pro grafické karty, ale není v ní zářez, ive, jako v jiných systémech, a navíc se hodí dosent prostřednictvím rozšiřující sloty na zadní straně viz níže: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Černý je AGP, menší vypadá jako PCI-E x1. Máte "přechodné" druh základní desky, koupil PCI-E, kdy byla poprvé coming out?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám základní desku s jedním z těch hnědé zásuvek stejně. Vidíte je docela často na desky, které jsou 6-10 roky staré. Obávám se, že nemám absolutně žádnou představu, co to je za jeden ... Nebyl jsem u toho, když byly použity ty druh zásuvek
|
| |||
| |||
| comps to asi 4-5 roky stará, jen jsem chtěl vědět, jestli budu mít možnost sladit grafickou kartu, protože myslím, že můžu dělat to poměrně moderní pc s trochou peněz injekčně do něj, jen jsem chtěl vědět, co bylo, co port, a myslím, že bude muset s nízkým profilem karty nejsou jisti, |
|
| |||
| |||
| Pravděpodobně ne, to stojí za to, jestli je to slot AGP, ale mohl udeřit 3850 tam. To by musel být procesor ač.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Co tím myslíš 3850? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| On rozumí ATI Radeon 3850 AGP grafickou kartu se vejde do vaší základní desky
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| aaaaa ok ano i chápu, 2 věci, jedna ar, že každý dobrý a dva budou vejde do low profile slotu? ps jsou příliš levné |
|
| |||
| |||
| Tam asi nejlepší pro AGP, který můžete získat, jako je nízký profil karty im ne jistý, ale jedna věc, nejnovější AGP karty běží na 8x před tím, než byla na 4x, vám nejlépe zkontrolovat v BIOSu vidět, co Vaše rychlost AGP slot je theres nemá smysl v získávání nejnovějších kartu, která běží na 8x, když vaše grafické sloty budou probíhat na 4x max
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |