μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Βοηθήστε με να καταλάβω αυτή την

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 25 Απριλίου 2008, 15:46
Μέλος Ομάδα

Default Βοηθήστε με να καταλάβω αυτή την

κάποιος μπορεί να με βοηθήσει να καταλάβω τι scokets Ive πήρε σε αυτές τις φωτογραφίες, εγώ γνωρίζω THW λευκά είναι αυτοί PCI ή κάτι παρόμοιο, αλλά ξέρω τι είναι τα καφέ αυτά:

τι είναι αυτό ένα μικρό καφέ;

i origannly σκέφτηκε αυτό ήταν για την κάρτα γραφικών, αλλά δεν υπάρχει εγκοπή σε αυτό, όπως Ive δει σε άλλα συστήματα, συν αυτό dosent ταιριάζουν με τα slots επέκτασης στην πίσω βλ. παρακάτω:

Old 25 Απριλίου 2008, 17:21
Ομάδα Δωρητών

Μαύρη είναι μία AGP, μικρότερο μοιάζει PCI-E x1. Έχετε ένα "μεταβατικό" είδος της μητρικής πλακέτας, όταν αγόρασε PCI-E ήταν η πρώτη βγαίνει;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 25 Απριλίου 2008, 17:44
Συντονιστής Ομάδας

Έχω μια μητρική πλακέτα με ένα από τα καφέ, καθώς και υποδοχές. Τα βλέπετε αρκετά συχνά για μητρικές πλακέτες που είναι 6-10 ετών.

Φοβάμαι Δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι είναι είτε για ... Δεν ήμουν κοντά όταν αυτού του είδους τις πρίζες χρησιμοποιήθηκαν

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 26 Απριλίου, 2008, 01:51
Μέλος Ομάδα

αυτό comps πιθανότατα 4-5 χρονών, ήθελα απλώς να ξέρω αν θα ήμουν σε θέση να χωρέσει μια κάρτα γραφικών σε, όπως νομίζω ότι μπορεί να κάνει αυτό ένα αρκετά σύγχρονο PC με λίγο χρήμα διοχετεύεται αυτό, θα ήθελα απλώς να γνωρίζουμε τι ήταν αυτό το λιμάνι, και νομίζω ότι θα πρέπει να μην κάρτες χαμηλού προφίλ σίγουρος
Old 26 Απριλίου, 2008, 02:46
Ομάδα Δωρητών

Μάλλον δεν αξίζει τον κόπο αν είναι μια υποδοχή AGP, αλλά θα μπορούσε ένα ράπισμα 3850 εκεί. Θέλετε να επεξεργαστή αν και περιορισμένη.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 26 Απριλίου, 2008, 07:04
Μέλος Ομάδα

Τι εννοείς 3850;
Old 26 Απριλίου, 2008, 11:46
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας rbscooby View Post
Τι εννοείς 3850;
Αυτός σημαίνει ATI Radeon 3850 AGP κάρτα γραφικών θα χωράει στην μητρική πλακέτα σας

Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι
Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing.

Το σύστημά μου: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI Deluxe
Μνήμες:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Κάρτα γραφικών (ες):
8800gts O / C
Κάρτα Ήχου:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM μονάδα_δίσκου 1xphillips dv
Υπόθεση / PSU:
700w PSU moduler
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
Monitor (ες):
22in widescreen
Operating System (s):
XP Pro
Old 26 Απριλίου, 2008, 12:54
Μέλος Ομάδα

aaaaa ok yea Αντιλαμβάνομαι τώρα, 2 πράγματα έχουν ένα οποιοδήποτε αγαθό και δύο θα ταιριάζουν σε υποδοχή χαμηλό προφίλ;

ps έχουν πολύ φθηνά
Old 26 Απριλίου, 2008, 13:27
Ομάδα Δωρητών

Υπάρχουν περίπου το καλύτερο για AGP που μπορείτε να πάρετε, όπως και για το χαμηλό προφίλ im κάρτα δεν είναι σίγουρος, ένα πράγμα όμως, οι τελευταίες κάρτες AGP 8x σε λειτουργία πριν από αυτό, ήταν σε 4x, έχετε καλύτερο έλεγχο στο BIOS σας για να δείτε τι ταχύτητα AGP υποδοχή σας είναι ως Theres δεν έχει νόημα να πάρει την τελευταία κάρτα που εκτελείται σε 8x όταν υποδοχή γραφικών σας θα τρέξει μόνο στο 4x max

Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι
Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Βοήθεια, δεν καταλαβαίνω διαφορετικά CD / DVD Drives 2424frag Laptops, Κινητά & PDA 1 8η Μαΐου 2008 12:08
Σύνδεση τοπικού δικτύου μήνυμα Ι dont καταλαβαίνω; cozroz Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 3 30 Δεκ. 2007 13:07
2 Πράγματα Πώς μπορώ να καταλάβω τη λειτουργία του υπολογιστή μου. Έχω μια άλλη comp κατά αργή antbann Λειτουργικά συστήματα Windows 5 1η Νοεμβρίου 2007 08:32
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.