![]() |
|
| |||
| |||
| κάποιος μπορεί να με βοηθήσει να καταλάβω τι scokets Ive πήρε σε αυτές τις φωτογραφίες, εγώ γνωρίζω THW λευκά είναι αυτοί PCI ή κάτι παρόμοιο, αλλά ξέρω τι είναι τα καφέ αυτά: ![]() τι είναι αυτό ένα μικρό καφέ; ![]() i origannly σκέφτηκε αυτό ήταν για την κάρτα γραφικών, αλλά δεν υπάρχει εγκοπή σε αυτό, όπως Ive δει σε άλλα συστήματα, συν αυτό dosent ταιριάζουν με τα slots επέκτασης στην πίσω βλ. παρακάτω: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μαύρη είναι μία AGP, μικρότερο μοιάζει PCI-E x1. Έχετε ένα "μεταβατικό" είδος της μητρικής πλακέτας, όταν αγόρασε PCI-E ήταν η πρώτη βγαίνει;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω μια μητρική πλακέτα με ένα από τα καφέ, καθώς και υποδοχές. Τα βλέπετε αρκετά συχνά για μητρικές πλακέτες που είναι 6-10 ετών. Φοβάμαι Δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι είναι είτε για ... Δεν ήμουν κοντά όταν αυτού του είδους τις πρίζες χρησιμοποιήθηκαν
|
| |||
| |||
| αυτό comps πιθανότατα 4-5 χρονών, ήθελα απλώς να ξέρω αν θα ήμουν σε θέση να χωρέσει μια κάρτα γραφικών σε, όπως νομίζω ότι μπορεί να κάνει αυτό ένα αρκετά σύγχρονο PC με λίγο χρήμα διοχετεύεται αυτό, θα ήθελα απλώς να γνωρίζουμε τι ήταν αυτό το λιμάνι, και νομίζω ότι θα πρέπει να μην κάρτες χαμηλού προφίλ σίγουρος |
|
| |||
| |||
| Μάλλον δεν αξίζει τον κόπο αν είναι μια υποδοχή AGP, αλλά θα μπορούσε ένα ράπισμα 3850 εκεί. Θέλετε να επεξεργαστή αν και περιορισμένη.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Τι εννοείς 3850; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτός σημαίνει ATI Radeon 3850 AGP κάρτα γραφικών θα χωράει στην μητρική πλακέτα σας
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| |||
| |||
| aaaaa ok yea Αντιλαμβάνομαι τώρα, 2 πράγματα έχουν ένα οποιοδήποτε αγαθό και δύο θα ταιριάζουν σε υποδοχή χαμηλό προφίλ; ps έχουν πολύ φθηνά |
|
| |||
| |||
| Υπάρχουν περίπου το καλύτερο για AGP που μπορείτε να πάρετε, όπως και για το χαμηλό προφίλ im κάρτα δεν είναι σίγουρος, ένα πράγμα όμως, οι τελευταίες κάρτες AGP 8x σε λειτουργία πριν από αυτό, ήταν σε 4x, έχετε καλύτερο έλεγχο στο BIOS σας για να δείτε τι ταχύτητα AGP υποδοχή σας είναι ως Theres δεν έχει νόημα να πάρει την τελευταία κάρτα που εκτελείται σε 8x όταν υποδοχή γραφικών σας θα τρέξει μόνο στο 4x max
__________________ Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια, δεν καταλαβαίνω διαφορετικά CD / DVD Drives | 2424frag | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 8η Μαΐου 2008 12:08 |
| Σύνδεση τοπικού δικτύου μήνυμα Ι dont καταλαβαίνω; | cozroz | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 30 Δεκ. 2007 13:07 |
| 2 Πράγματα Πώς μπορώ να καταλάβω τη λειτουργία του υπολογιστή μου. Έχω μια άλλη comp κατά αργή | antbann | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 1η Νοεμβρίου 2007 08:32 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |