manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Pomozite mi da razumijem ovo

Reply

Thread Tools
Old 25. travnja 2008, 15:46
Member Group

Default Pomozite mi da razumijem ovo

može netko pomoć mene shvatiti što scokets ive je dobio u ovim slike, ja znam THW bijele su one PCI ili nešto slično, ali ja dont znati što smeđe su:

što je ovo mala smeđa neki?

origannly ja mislio to je bio za grafičke kartice, ali ne postoji zarezati u tome, kao što je ive vidio u drugim sustavima, plus to dosent stane preko utora za proširenje na leđima see below:

Old 25. travnja 2008, 17:21
Donatorska Grupa

Crno jedan je AGP, manji izgleda PCI-E x1. Imate li "prijelazni" tip matične ploče, kada je kupljen prvi PCI-E je bio izlazak?
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 25. travnja 2008, 17:44
Moderator / ica grupe

Imam matičnu ploču s jednom od onih smeđe utičnice as well. Vidite ih vrlo često na matične ploče koje su 6-10 godina starosti.

Bojim se da su apsolutno nema pojma što je to bilo ... Nisam bio okolo, kada su se one vrste utičnice

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 26. travnja 2008, 01:51
Member Group

ovo comps vjerojatno 4-5 godina star, JA pravedan ištanje to znati ako ja bi mogla da stane u grafička kartica, jer mislim da to mogu napraviti prilično moderno računalo s malo novca ubrizgava u to, ja pravedan ištanje to znati što je ono što je luka, a mislim da će trebati niskoprofilni kartice nije siguran
Old 26. travnja 2008, 02:46
Donatorska Grupa

Vjerojatno ne isplati ako je AGP utor, ali mogao pljusnuti 3.850 tamo. Youd 'biti procesor ipak ograničena.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
Old 26. travnja 2008, 07:04
Member Group

što ti znači 3.850?
Old 26. travnja 2008, 11:46
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by rbscooby View Post
što ti znači 3.850?
On znači ATI Radeon 3850 AGP grafička kartica bi se uklapaju u vaše matične ploče

A jednom računalu istukoše me na šah
Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks.

My System: redden137

Procesor (i):
AMD opteron 165 o / c
Matične ploče:
ASUS a8n sli deluxe
RAM memorija:
2GB gusar xms pc3200 platium
Grafička kartica (e):
8800gts o / c
Sound Card:
kreativni soundblaster 4
Tvrdi disk (i):
1x 80 GB 2x 250GB
Optički pogon (e):
1x Sony dvd-ram 1xphillips pogon DV
Case / PSU:
700w PSU moduler
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
Monitor (e):
22in widescreen
Operacijski sustav (e):
XP Pro
Old 26. travnja 2008, 12:54
Member Group

aaaaa ok yea I understand now, 2 stvari jednom su oni bilo koji dobar i dvije će se uklopiti u niski profil utor?

ps oni su jeftini previše
Old 26. travnja 2008, 13:27
Donatorska Grupa

Ima oko najbolje za AGP da možete dobiti, kao i za bitak niskog profila kartica im ne siguran, jedna stvar ipak, najnovije AGP kartica trčanje na 8x prije toga, bilo je na 4x, ti najbolje provjeriti u BIOS da se vidi što Brzina vašeg AGP utor je kao theres no point in uzimajući najnovije kartice koja radi na 8x utor za grafičke kada će se samo na 4x max

A jednom računalu istukoše me na šah
Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Pomoć, ne razumiju različite CD / DVD diskova 2424frag Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 1 8. svibanj 2008 12:08
Lokalna veza poruku ja ne razumijem? cozroz Networking, Modemi & VoIP 3 30. prosinac 2007 13:07
2 Stvari Kako razumijem djelovanju moje računalo. Imam još jedan comp spor v antbann Windows Operating Systems 5 1. studeni 2007 08:32
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.