![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| može netko pomoć mene shvatiti što scokets ive je dobio u ovim slike, ja znam THW bijele su one PCI ili nešto slično, ali ja dont znati što smeđe su: ![]() što je ovo mala smeđa neki? ![]() origannly ja mislio to je bio za grafičke kartice, ali ne postoji zarezati u tome, kao što je ive vidio u drugim sustavima, plus to dosent stane preko utora za proširenje na leđima see below: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Crno jedan je AGP, manji izgleda PCI-E x1. Imate li "prijelazni" tip matične ploče, kada je kupljen prvi PCI-E je bio izlazak?
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imam matičnu ploču s jednom od onih smeđe utičnice as well. Vidite ih vrlo često na matične ploče koje su 6-10 godina starosti. Bojim se da su apsolutno nema pojma što je to bilo ... Nisam bio okolo, kada su se one vrste utičnice
|
| |||
| |||
| ovo comps vjerojatno 4-5 godina star, JA pravedan ištanje to znati ako ja bi mogla da stane u grafička kartica, jer mislim da to mogu napraviti prilično moderno računalo s malo novca ubrizgava u to, ja pravedan ištanje to znati što je ono što je luka, a mislim da će trebati niskoprofilni kartice nije siguran |
|
| |||
| |||
| Vjerojatno ne isplati ako je AGP utor, ali mogao pljusnuti 3.850 tamo. Youd 'biti procesor ipak ograničena.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| što ti znači 3.850? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| On znači ATI Radeon 3850 AGP grafička kartica bi se uklapaju u vaše matične ploče
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| aaaaa ok yea I understand now, 2 stvari jednom su oni bilo koji dobar i dvije će se uklopiti u niski profil utor? ps oni su jeftini previše |
|
| |||
| |||
| Ima oko najbolje za AGP da možete dobiti, kao i za bitak niskog profila kartica im ne siguran, jedna stvar ipak, najnovije AGP kartica trčanje na 8x prije toga, bilo je na 4x, ti najbolje provjeriti u BIOS da se vidi što Brzina vašeg AGP utor je kao theres no point in uzimajući najnovije kartice koja radi na 8x utor za grafičke kada će se samo na 4x max
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć, ne razumiju različite CD / DVD diskova | 2424frag | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 8. svibanj 2008 12:08 |
| Lokalna veza poruku ja ne razumijem? | cozroz | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 30. prosinac 2007 13:07 |
| 2 Stvari Kako razumijem djelovanju moje računalo. Imam još jedan comp spor v | antbann | Windows Operating Systems | 5 | 1. studeni 2007 08:32 |
| Thread Tools | |
| |