![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| tud valaki segítsen nekem megérteni, mi scokets ive kapott ilyen képek, tudom thw fehér is a PCI is, vagy valami ilyesmi, de én dont tud mi a barnát a következők: ![]() mi ez a kis barna is? ![]() i origannly hittem, ez a grafikus kártya, de nincs benne remek, mint ive látott más rendszerekkel, plusz adag fér át a bővítőhely a hátán lásd alább: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fekete az egyik AGP, a kisebb úgy néz ki mint egy PCI-E x1. Van egy "átmeneti" típusú alaplap, amikor megvásárolta PCI-E először jön ki?
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nekem van egy alaplap, egy ilyen barna aljzatokat is. Azért látod, elég gyakran alaplapokon, amelyek 6-10 év. Attól tartok, hogy egyáltalán nincs ötlete, mi az az akár ... Nem voltam körül amikor ezek a fajta foglalatok használtak
|
| |||
| |||
| comps ez talán 4-5 éves, én csak azt akartam tudni, hogy ha én képes lenne alkalmas grafikus kártyát, mivel azt hiszem, hogy ez egy viszonylag modern pc egy kis készpénz fecskendeznek bele, én csak azt akartam, hogy tudom, mi az, ami kikötő, és azt hiszem, kell majd low profile kártyák nem biztos |
|
| |||
| |||
| Valószínűleg nem éri meg, ha ez egy AGP slot, de lehet egy pofon 3.850 benne. Lennél processzor korlátozott mégis.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| mit jelent 3850? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ő olyan ATI Radeon 3850 AGP grafikus kártya is illeszkedik az alaplap
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| aaaaa ok igen értem most 2 dolog van egy olyan jó, és ők ketten elférnek egy alacsony profilú bővítőhely? ps ezek túl olcsó |
|
| |||
| |||
| Ott mi a legjobb az AGP, hogy lehet kapni, mint hogy egy alacsony profilú kártyát im nem biztos benne, egy dolog azonban a legújabb kártyák AGP 8x fut előtt, hogy ez volt a 4x, akkor ellenőrizze a legjobb a BIOS-hoz lát mi AGP sebesség-a van, mint ott nincs olyan pont szerzés a legújabb kártya, ami fut, amikor a grafikus 8x slot csak futnak 4x max
__________________ Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() |