![]() |
|
| |||
| |||
| מישהו יכול לעזור לי להבין מה יש scokets ive התמונות האלה, אני יודע thw הלבנים הם אלה PCI או משהו כזה אבל אני לא יודע מה אלה הם חום: ![]() מה זה חום אחד קטן? ![]() אני חשבתי שזה origannly של כרטיס המסך, אבל אין חריץ זה, כמו ive לראות במערכות אחרות, ובנוסף dosent להתאים דרך חריצי הרחבה על הגב, ראה להלן: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שחור אחד הוא AGP, אחד קטן יותר נראה כמו PCI-E x1. האם יש לך "המעבר" סוג של האם, כאשר קנה PCI-E הראשון היה יוצא?
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לי לוח אם עם אחד מאותם ארובות חום גם. אתה רואה אותם לעתים קרובות על לוחות כי הם 6-10 שנים. לצערי אין לי שמץ של מושג מה זה לאף אחד ... אני לא היה בסביבה כאשר אלה מעין שקעים ששימשו
|
| |||
| |||
| זה כנראה COMPS 4-5 שנים, רק רציתי לדעת אם אני יוכל להתאים כרטיס גרפי, כפי אני חושב שאני יכול לעשות זה PC מודרני למדי עם קצת מזומנים שהוחדר לתוך זה, רק רציתי יציאת יודע מה היה מה, ואני חושב שאני יצטרך כרטיסי פרופיל נמוך לא בטוח |
|
| |||
| |||
| כנראה לא שווה את זה אם זה חריץ AGP, אבל אתה יכול סטירה שם ב 3850. אתה תהיה מוגבלת כי המעבד.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| למה אתה מתכוון 3850? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הוא אמצעי ATI Radeon 3850 AGP כרטיס גרפי יתאימו האם שלך
|
| |||
| |||
| aaaaa ok yea אני מבין עכשיו, 2 דברים אחד הם כל שני יהיה טוב הם מתאימים לחריץ על פרופיל נמוך? נ.ב. הם זולים מדי |
|
| |||
| |||
| אין על AGP הטוב ביותר שאתה יכול לקבל, כפי על היותו כרטיס פרופיל נמוך IM לא בטוח, אם כי דבר אחד, האחרונה כרטיסי AGP 8x לפעול לפני זה, זה היה ב 4x, אתה הכי טוב לבדוק ב-BIOS שלך כדי לראות מה מהירות חריץ AGP שלך הוא כמו Theres טעם מקבל את הכרטיס האחרון המפעילה ב 8x כאשר חריץ הגרפיקה יפעל רק ב מקסימום 4x
__________________ אם בוני מבנים שנבנו הדרך programmers כתב התוכניות, ולאחר מכן הראשון נקר כי הגיע יחד תהרוס את התרבות. מחשב פעם היכו אותי בבית שחמט אבל זה לא היה להתאים לי אגרוף בעיטה לעבר. ![]() |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה, לא מבין שונה CD / DVD כוננים | 2424frag | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 8 במאי 2008 12:08 |
| Local Area Connection הודעת dont אני מבין? | cozroz | רישות, מודמים & VoIP | 3 | 30 דצמבר 2007 13:07 |
| 2 דברים איך שאני מבין את פעולתו של המחשב שלי. יש לי עוד comp V איטי | antbann | מערכות ההפעלה Windows | 5 | ב -1 בנובמבר 2007 08:32 |
| שרשרת כלים | |
| |