mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Padėkite man suprasti

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 25, 2008, 15:46
Narys

Default Padėkite man suprasti

Ar kas nors man padėti suprasti, kas scokets ive got šių nuotraukų, aš žinau, THW baltas yra PCI artimųjų ar kažkas panašaus, bet i dont know what rudas, yra:

Kas tai yra maži rudos viena?

origannly aš pagalvojau, kad tai buvo skirta vaizdo plokštė, bet nėra jos žingsniu, kaip ir IVE vertinti kitų sistemų, taip pat ji dosent tinka per Expansion Slots ant nugaros pamatyti žemiau:

Old Balandis 25, 2008, 17:21
Donorų grupės

Juodis yra AGP mažesnį išvaizda PCI-E X1. Ar turite "pereinamojo laikotarpio" tipo pagrindinę plokštę, nusipirko, kai PCI-E, pirmą kartą išeina?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Balandis 25, 2008, 17:44
Moderatorius Grupė

Turiu pagrindinę plokštę su vienu iš šių rudos rozetės taip pat. Jūs matote jų gana dažnai dėl pagrindinių plokščių, kurios yra 6-10 metų senumo.

Bijau, kad aš visiškai neįsivaizduoju, ką tai už tiek ... Aš ne apie, kai tos rozetės Rūšiuoti buvo naudojami

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Balandis 26, 2008, 01:51
Narys

tai tikriausiai comps 4-5 metų amžiaus, aš tik norėjau žinoti, jeigu aš galėtų pritaikyti grafikos kortelės, nes manau, kad galiu padaryti tai gana modernus PC su pinigų truputį švirkšti į jį, aš tik norėjau ką uosto, kas buvo, ir aš manau, turės mažai profilių nežinote
Old Balandis 26, 2008, 02:46
Donorų grupės

Turbūt ne verta, jei jis yra AGP lizdas, bet galima SLAP 3.850 ten. Jūs negalite procesorius ribotas nors.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Old Balandis 26, 2008, 07:04
Narys

Ką reiškia 3.850?
Old Balandis 26, 2008, 11:46
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by rbscooby View Post
Ką reiškia 3.850?
Jis reiškia, 3.850 ATI Radeon AGP kortelę būtų tinkami jūsų pagrindinė plokštė

Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai
Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.

Mano sistema: redden137

Procesorius (-iai):
AMD Opteron 165 O / C
Pagrindinė plokštė:
asus a8n sli deluxe
RAM atmintis:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (-ai):
8800GTS O / C
Garso plokštė:
Creative SoundBlaster 4
Kietasis diskas (-ai):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM disko 1xphillips DV
Case / PSU:
Modules 700W PSU
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
22in widescreen
Operacinė sistema (-os):
XP Pro
Old Balandis 26, 2008, 12:54
Narys

AAAAA Gerai Taip aš suprantu dabar, 2 dalykų vienu jie bet gera ir du jie dera neišvystyti lizdą?

PS jie pigūs per
Old Balandis 26, 2008, 13:27
Donorų grupės

Yra maždaug už AGP, kad galite gauti geriausi, kaip yra mažai profilyje im not sure, vienas dalykas, tačiau, vėliau AGP kortelės važiuoti iki 8x, kad tai buvo 4x, Jums geriausiai patikrinti jūsų BIOS matyti, kas greitis jūsų AGP lizdas yra Theres No taškas gauti naujausią kortelę, kuri veikia ne 8x, kai jūsų grafikos plokštę bus rodomi tik tuo 4x max

Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai
Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Padėkite, nesuprantu įvairių CD / DVD diskai 2424frag Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 8 gegužė 2008 12:08
Local Area Connection žinutė I dont understand? cozroz Networking, Modems & VoIP 3 30 gruodis 2007 13:07
2 Things Kaip man suprasti mano kompiuterio darbą. turiu kitą KOMP prieš lėtai antbann Windows "operacinės sistemos 5 1 lapkritis 2007 08:32
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.