![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ar kas nors man padėti suprasti, kas scokets ive got šių nuotraukų, aš žinau, THW baltas yra PCI artimųjų ar kažkas panašaus, bet i dont know what rudas, yra: ![]() Kas tai yra maži rudos viena? ![]() origannly aš pagalvojau, kad tai buvo skirta vaizdo plokštė, bet nėra jos žingsniu, kaip ir IVE vertinti kitų sistemų, taip pat ji dosent tinka per Expansion Slots ant nugaros pamatyti žemiau: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Juodis yra AGP mažesnį išvaizda PCI-E X1. Ar turite "pereinamojo laikotarpio" tipo pagrindinę plokštę, nusipirko, kai PCI-E, pirmą kartą išeina?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turiu pagrindinę plokštę su vienu iš šių rudos rozetės taip pat. Jūs matote jų gana dažnai dėl pagrindinių plokščių, kurios yra 6-10 metų senumo. Bijau, kad aš visiškai neįsivaizduoju, ką tai už tiek ... Aš ne apie, kai tos rozetės Rūšiuoti buvo naudojami
|
| |||
| |||
| tai tikriausiai comps 4-5 metų amžiaus, aš tik norėjau žinoti, jeigu aš galėtų pritaikyti grafikos kortelės, nes manau, kad galiu padaryti tai gana modernus PC su pinigų truputį švirkšti į jį, aš tik norėjau ką uosto, kas buvo, ir aš manau, turės mažai profilių nežinote |
|
| |||
| |||
| Turbūt ne verta, jei jis yra AGP lizdas, bet galima SLAP 3.850 ten. Jūs negalite procesorius ribotas nors.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Ką reiškia 3.850? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jis reiškia, 3.850 ATI Radeon AGP kortelę būtų tinkami jūsų pagrindinė plokštė
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| AAAAA Gerai Taip aš suprantu dabar, 2 dalykų vienu jie bet gera ir du jie dera neišvystyti lizdą? PS jie pigūs per |
|
| |||
| |||
| Yra maždaug už AGP, kad galite gauti geriausi, kaip yra mažai profilyje im not sure, vienas dalykas, tačiau, vėliau AGP kortelės važiuoti iki 8x, kad tai buvo 4x, Jums geriausiai patikrinti jūsų BIOS matyti, kas greitis jūsų AGP lizdas yra Theres No taškas gauti naujausią kortelę, kuri veikia ne 8x, kai jūsų grafikos plokštę bus rodomi tik tuo 4x max
__________________ Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Padėkite, nesuprantu įvairių CD / DVD diskai | 2424frag | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | 8 gegužė 2008 12:08 |
| Local Area Connection žinutė I dont understand? | cozroz | Networking, Modems & VoIP | 3 | 30 gruodis 2007 13:07 |
| 2 Things Kaip man suprasti mano kompiuterio darbą. turiu kitą KOMP prieš lėtai | antbann | Windows "operacinės sistemos | 5 | 1 lapkritis 2007 08:32 |
| Temos įrankiai | |
| |