![]() |
|
| |||
| |||
| var kāds palīdzēt man saprast, kas scokets ive got šajos attēli, es zinu, THW balta tiem ir PCI tie, vai kaut kas līdzīgs, ka bet i dont zināt, brūns tiem ir: ![]() Kas tas ir maza brūna one? ![]() i origannly likās, ka tas bija grafikas karti, bet nav iecirtums tajā, kā IVE redzams citām sistēmām, kā arī to dosent fit caur expansion slots uz atpakaļ skat. zemāk: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Melna viens ir AGP, mazāko izskatās, PCI-E x1. Vai jums ir "pārejas" veida mātesplates, pērk, ja PCI-E bija pirmais kas iziet?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man ir mātesplate ar kādu no šīm brūns ligzdās kā labi. Redzi tos diezgan bieži uz mātesplatēm, kas ir 6-10 gadi. Es baidos, ka man absolūti nav priekšstata, kas tas ir vai nu ... Man nebija tuvumā, ja šīs veida kontaktligzdas, tika izmantoti
|
| |||
| |||
| Šajā datori, iespējams, 4-5 gadu veci, es tikai gribēju zināt, vai es varētu uzstādīt grafikas karti, kā es domāju, ka varu darīt šo diezgan mūsdienu pc ar mazliet naudas ievada to, es tikai gribēju zināt, kas osta bija ko, un es domāju, ka man būs zems profils kartes nav pārliecināts |
|
| |||
| |||
| Droši vien nav vērts, ja tas ir AGP slots, bet jūs varētu iepļaukāt 3.850 tur. Jūs būt procesors ierobežots though.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| what do you mean 3.850? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Viņš ir ATI Radeon 3.850 AGP graphics card iederētos jūsu motherboard
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| |||
| |||
| AAAAA ok jā es tagad saprotu, 2 lietas vienā tās ir kādas labas un divi būs tie iederas zema profila slot? ps tie ir lēti pārāk |
|
| |||
| |||
| Tur par labāko AGP, ka jūs varat iegūt, kā ir zema profila karte im neesat pārliecināts, viena lieta gan, pēdējā AGP kartes darbināts 8x pirms tam tā bija 4x, you best pārbaudiet jūsu BIOS, lai redzētu, kas ātrums jūsu AGP slots ir theres nekādas jēgas iegūt jaunāko karti, kas ved pie 8x, ja jūsu grafikas spraugai būs tikai palaist 4x max
__________________ Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |