rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Procesorów, pamięci RAM i Motherboards

Register

Pomóż mi zrozumieć ten

Reply

Narzędzia wątku
Old 25 kwietnia 2008, 15:46
Członek grupy

Default Pomóż mi zrozumieć ten

Czy ktoś mógłby mi pomóc zrozumieć, co scokets ive dostał w tych fotek, wiem THW białe są ci, PCI lub coś w tym rodzaju, ale nie wiem co brunatnego są:

Co to jest ten mały brązowy jeden?

I origannly myśli to było dla karty graficznej, ale nie ma wycięcie w nim, jak ive seen w innych systemach, plus it dosent nadające poprzez gniazda rozszerzeń z tyłu patrz poniżej:

Old 25 kwietnia 2008, 17:21
Grupa dawcy

Czarny jest AGP, mniejsze wygląda PCI-E x1. Czy masz "przejściowy" rodzaju płyty głównej, zakupione podczas PCI-E po raz pierwszy coming out?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 25 kwietnia 2008, 17:44
Moderator grupy

Mam płytę główną z jedną z tych gniazd, a także brązowe. Widzisz je dość często na płytach głównych, które mają 6-10 lat życia.

Obawiam się, nie mają żadnego pojęcia, co to jest za albo ... I nie było w pobliżu, gdy te rodzaj gniazda zostały wykorzystane

My System: Eclipse

Procesor (y):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Płyta główna:
Asus P5Q Pro
Pamięć RAM:
OCZ 8GB 800MHz
Karta graficzna (y):
Saphire Radeon 4850
Karta dźwiękowa:
Onboard
Hard Drive (s):
Rozległa
Optical Drive (s):
Sony al cheapo jeden.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Chłodzenie:
Cooler Arctic 7 Pro, 3 przypadku kibiców.
Sieć / Internet:
Titan ADSL
Monitor (y):
Podwójny 19 "LCD
Operating System (-y):
XP SP3
Old 26 kwietnia 2008, 01:51
Członek grupy

comps to prawdopodobnie 4-5 lat życia, chciałem po prostu wiedzieć, czy ja byłby być w stanie dopasować karty graficznej, jak myślę, że może to dość nowoczesny komputer z nieco gotówki wstrzykuje się go, chciałem po prostu wiem na jakim porcie właśnie, i myślę, że będzie musiał nie niski profil karty na pewno
Old 26 kwietnia 2008, 02:46
Grupa dawcy

Prawdopodobnie nie warto, czy to AGP, ale można slap 3850 tam. Byłbyś procesor jakkolwiek.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
Old 26 kwietnia 2008, 07:04
Członek grupy

Co masz na myśli 3850?
Old 26 kwietnia 2008, 11:46
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by rbscooby View Post
Co masz na myśli 3850?
On oznacza, ATI Radeon 3850 AGP karta graficzna nie pasuje do płyty głównej

Komputer raz pokonać mnie w szachach
Ale to nie pasuje do mnie kick boxing.

My System: redden137

Procesor (y):
AMD Opteron 165 o / c
Płyta główna:
ASUS a8n SLI Deluxe
Pamięć RAM:
Corsair 2GB XMS pc3200 platium
Karta graficzna (y):
8800gts O / C
Karta dźwiękowa:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM dysku 1xphillips dv
Case / PSU:
700w PSU moduler
Chłodzenie:
powietrze
Sieć / Internet:
Monitor (y):
22in widescreen
Operating System (-y):
XP Pro
Old 26 kwietnia 2008, 12:54
Członek grupy

aaaaa ok yea i rozumiem, 2 rzeczy jednych są one jakieś dobre i dwa zostaną one umieszczone w niskich gniazda profilu?

ps są one zbyt tanie
Old 26 kwietnia 2008, 13:27
Grupa dawcy

Nie o najlepsze dla AGP, które można uzyskać, jak jest niski profil karty im nie wiesz, jedno jednak, najnowsze karty AGP 8x uruchomić przed tym co było w 4x, to najlepiej sprawdzić w BIOS-ie, aby zobaczyć co Prędkość gniazdo AGP jest tam nie punkt w uzyskaniu najnowszych kart, który działa na 8x, gdy gniazdo karty graficznej są wyświetlane tylko w 4x max

Komputer raz pokonać mnie w szachach
Ale to nie pasuje do mnie kick boxing.
Reply

Register

Zakładki