![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Czy ktoś mógłby mi pomóc zrozumieć, co scokets ive dostał w tych fotek, wiem THW białe są ci, PCI lub coś w tym rodzaju, ale nie wiem co brunatnego są: ![]() Co to jest ten mały brązowy jeden? ![]() I origannly myśli to było dla karty graficznej, ale nie ma wycięcie w nim, jak ive seen w innych systemach, plus it dosent nadające poprzez gniazda rozszerzeń z tyłu patrz poniżej: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czarny jest AGP, mniejsze wygląda PCI-E x1. Czy masz "przejściowy" rodzaju płyty głównej, zakupione podczas PCI-E po raz pierwszy coming out?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mam płytę główną z jedną z tych gniazd, a także brązowe. Widzisz je dość często na płytach głównych, które mają 6-10 lat życia. Obawiam się, nie mają żadnego pojęcia, co to jest za albo ... I nie było w pobliżu, gdy te rodzaj gniazda zostały wykorzystane
|
| |||
| |||
| comps to prawdopodobnie 4-5 lat życia, chciałem po prostu wiedzieć, czy ja byłby być w stanie dopasować karty graficznej, jak myślę, że może to dość nowoczesny komputer z nieco gotówki wstrzykuje się go, chciałem po prostu wiem na jakim porcie właśnie, i myślę, że będzie musiał nie niski profil karty na pewno |
|
| |||
| |||
| Prawdopodobnie nie warto, czy to AGP, ale można slap 3850 tam. Byłbyś procesor jakkolwiek.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Co masz na myśli 3850? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| On oznacza, ATI Radeon 3850 AGP karta graficzna nie pasuje do płyty głównej
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| aaaaa ok yea i rozumiem, 2 rzeczy jednych są one jakieś dobre i dwa zostaną one umieszczone w niskich gniazda profilu? ps są one zbyt tanie |
|
| |||
| |||
| Nie o najlepsze dla AGP, które można uzyskać, jak jest niski profil karty im nie wiesz, jedno jednak, najnowsze karty AGP 8x uruchomić przed tym co było w 4x, to najlepiej sprawdzić w BIOS-ie, aby zobaczyć co Prędkość gniazdo AGP jest tam nie punkt w uzyskaniu najnowszych kart, który działa na 8x, gdy gniazdo karty graficznej są wyświetlane tylko w 4x max
__________________ Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() |
![]() |
|
| Zakładki |