![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| môže mi niekto pomôcť porozumieť tomu, čo scokets ive got v týchto pics, já vím, THW biele z nich sú tie PCI alebo niečo takého, ale já dont vŘdŘt aký hnedé sú: ![]() čo je to malé hnedé jeden? ![]() origannly já myslel, je to pre grafické karty, ale nie je v nej zárez, ive, ako v iných systémoch, a navyše sa hodia dosent prostredníctvom rozširujúce sloty na zadnej strane viď nižšie: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čierny je AGP, menšie vyzerá ako PCI-E x1. Máte "prechodné" typ základnej dosky, kúpil PCI-E, kedy bola prvýkrát coming out?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám základnú dosku s jedným z tých hnedej zásuviek rovnako. Vidíte je docela často na dosky, ktoré sú 6-10 roky staré. Obávam sa, že nemám absolútne žiadnu predstavu, čo to je za jeden ... Nebol som u toho, keď boli použité tie typ zásuviek
|
| |||
| |||
| comps to asi 4-5 roky stará, len som chcel vedieť, či budem mať možnosť zosúladiť grafickú kartu, pretože myslím, že môžem robiť to pomerne moderné pc s trochou peňazí injekčne do neho, len som chcel vedieť, čo bolo, čo port, a myslím, že bude musieť s nízkym profilom karty nie sú istí, |
|
| |||
| |||
| Pravdepodobne nie, to stojí za to, jestli je to slot AGP, ale mohol udrieť 3850 tam. To by musel byť procesor ač.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Čo tým myslíš 3850? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| On rozumie ATI Radeon 3850 AGP grafickú kartu sa vojde do vašej základnej dosky
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| aaaaa ok áno aj chápem, 2 veci, jedna ar, že každý dobrý a dva budú vojde do low profile slotu? ps sú príliš lacné |
|
| |||
| |||
| Tam asi najlepšie pre AGP, ktorý môžete získať, ako je nízky profil karty im nie istý, ale jedna vec, najnovšie AGP karty beží na 8x pred tým, ako bola na 4x, vám najlepšie skontrolovať v BIOSu vidieť, čo Vaša rýchlosť AGP slot je theres nemá zmysel v získavaní najnovších kartu, ktorá beží na 8x, keď vaše grafické sloty budú prebiehať na 4x max
__________________ Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc nerozumie rôzne CD / DVD mechaniky | 2424frag | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 8. máj 2008 12:08 |
| Miestne spojenia správa I dont pochopiť? | cozroz | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 30. decembra 2007 13:07 |
| 2 Veci Ako pochopiť fungovanie počítača. Mám iný comp v pomalom | antbann | Operačné systémy Windows | 5 | 1. novembra 2007 08:32 |
| Thread Tools | |
| |