мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Помозите ми да разумем ово

Reply

Тхреад Тоолс
Old 25тх Маы 2008, 15:46
Мембер Гроуп

Default Помозите ми да разумем ово

неко може да ми помогне разумети шта сцокетс Иве је добио у ове слике, знам ТХУ бели су ПЦИ-оне канале или нешто слично, али ја донт кноткле шта браон су:

Шта је ово једна мала браон?

ориганнлы ја мислио ово је за графичке картице, али не постоји усек у њој, попут Иве видети у другим системима, уз то досент стане преко слота за проширење на леђа видите испод:

Old 25тх Маы 2008, 17:21
Донаторска Група

Црна једна Поседује АГП, изгледа као мањи / ПЦИ-Е Кс1. Да ли имате "прелазни" облици плоча, купио / ПЦИ-Е када је први пут излази?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 25тх Маы 2008, 17:44
Модератор / ица групе

Имам матичну плочу са једним од оних браон и утичнице. Можете их прилично често у матичне плоче које су 6-10 година.

Бојим се ја апсолутно немам појма шта је то било за ... Нисам био око када су се оне врсти сокета

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 26. Мар 2008, 01:51
Мембер Гроуп

Цомпс то вероватно 4-5 година, само сам хтео да знам да ли би могла да стане у графичке картице, као што мислим да могу направити ово прилично модеран рачунар са мало готовине убризгава у њу, само сам хтео да знају шта је шта лука, и мислим да ће требати картица ниског профила није сигуран
Old 26. Мар 2008, 02:46
Донаторска Група

Вероватно није вредно тога да ли је АГП слот, али можете да Муњевито 3850 тамо. Би бити процесор ипак ограничен.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Old 26. Мар 2008, 07:04
Мембер Гроуп

Шта ти значи 3850?
Old 26. Мар 2008, 11:46
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы рбсцообы View Post
Шта ти значи 3850?
Он значи Радеон 3850 АГП графичке картице ће стати на своје матичне плоче

А једном рачунару истукоше ме на шах
Али, то није за мене одговарати на кицк бокс.

Мы Сыстем: редден137

Процесор (и):
АМД оптерон 165 о / ц
Матичне плоче:
Асус а8н сли заварати
РАМ меморија:
2ГБ гусар ксмс пц3200 платиум
Графичка картица (е):
8800гтс о / ц
Соунд Цард:
креативни соундбластер 4
Тврди диск (и):
1кс 80 ГБ 2кс 250ГБ
Оптички погон (е):
1кс Соны двд-рам 1кспхиллипс погон ДВ
Цасе / псу:
700у псу модулер
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
22ин уидесцреен
Оперативни систем (е):
КСП Про
Old 26. Мар 2008, 12:54
Мембер Гроуп

ааааа ОК и сав сам сад разумете, 2 ствари једну су све добре и двојица ће се уклапају у профил низак отвор?

Пс су превише јефтине
Old 26. Мар 2008, 13:27
Донаторска Група

Постоји око најбољих за АГП које можете добити, као и због ниског профила картице им не сигурни, једно ипак, најновије АГП 8кс картице раде са пре тога, било је на 4кс, најбоље да проверите у БИОС-у да виде шта брзина АГП слот за ваш је као Тхереса никаквог смисла у добијању најновије картицу која ради на 8кс када Вам је слот за графику ће се покренути само на 4кс максимално

А једном рачунару истукоше ме на шах
Али, то није за мене одговарати на кицк бокс.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Помоћ, не разумеју различите ЦД / ДВД дискова 2424фраг Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 1 8 мај 2008 12:08
Локална веза поруку ја не разумем? цозроз Нетуоркинг, Модем & ВоИП 3 30 децембар 2007 13:07
2 Ствари Како разумем деловању моје рачунар. Имам још један цомп спор в антбанн Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 1 новембар 2007 08:32
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц