![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| неко може да ми помогне разумети шта сцокетс Иве је добио у ове слике, знам ТХУ бели су ПЦИ-оне канале или нешто слично, али ја донт кноткле шта браон су: ![]() Шта је ово једна мала браон? ![]() ориганнлы ја мислио ово је за графичке картице, али не постоји усек у њој, попут Иве видети у другим системима, уз то досент стане преко слота за проширење на леђа видите испод: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Црна једна Поседује АГП, изгледа као мањи / ПЦИ-Е Кс1. Да ли имате "прелазни" облици плоча, купио / ПЦИ-Е када је први пут излази?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам матичну плочу са једним од оних браон и утичнице. Можете их прилично често у матичне плоче које су 6-10 година. Бојим се ја апсолутно немам појма шта је то било за ... Нисам био око када су се оне врсти сокета
|
| |||
| |||
| Цомпс то вероватно 4-5 година, само сам хтео да знам да ли би могла да стане у графичке картице, као што мислим да могу направити ово прилично модеран рачунар са мало готовине убризгава у њу, само сам хтео да знају шта је шта лука, и мислим да ће требати картица ниског профила није сигуран |
|
| |||
| |||
| Вероватно није вредно тога да ли је АГП слот, али можете да Муњевито 3850 тамо. Би бити процесор ипак ограничен.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Шта ти значи 3850? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Он значи Радеон 3850 АГП графичке картице ће стати на своје матичне плоче
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| ааааа ОК и сав сам сад разумете, 2 ствари једну су све добре и двојица ће се уклапају у профил низак отвор? Пс су превише јефтине |
|
| |||
| |||
| Постоји око најбољих за АГП које можете добити, као и због ниског профила картице им не сигурни, једно ипак, најновије АГП 8кс картице раде са пре тога, било је на 4кс, најбоље да проверите у БИОС-у да виде шта брзина АГП слот за ваш је као Тхереса никаквог смисла у добијању најновије картицу која ради на 8кс када Вам је слот за графику ће се покренути само на 4кс максимално
__________________ Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Помоћ, не разумеју различите ЦД / ДВД дискова | 2424фраг | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 8 мај 2008 12:08 |
| Локална веза поруку ја не разумем? | цозроз | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 3 | 30 децембар 2007 13:07 |
| 2 Ствари Како разумем деловању моје рачунар. Имам још један цомп спор в | антбанн | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 1 новембар 2007 08:32 |
| Тхреад Тоолс | |
| |