![]() |
|
| |||
| |||
| Biri bana scokets bu resimlerim ne var ive anlamanıza yardımcı olabilir, i thw beyaz olan PCI olanlar veya ama kahverengi olanları ne bilmiyorduysanız gibi bir şey olduğunu biliyorum: ![]() bu küçük kahverengi bir nedir? ![]() I origannly Bu Grafik kartı olduğunu, ancak bu gibi bir çentik, diğer sistemlerde görülen, artı ive bu dosent arka aşağıya bakın üzerinde genişleme yuvaları ile uyum: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Siyah bir AGP, bir küçük benziyor PCI-E x1. Bir anakart bir "geçiş" türü var mı, satın ilk çıkan bir PCI-E mi?
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben bu kahverengi soket de bir anakart var. Bunlar oldukça sık 6-10 yaşında olan anakartlar bunları görüyorum. Ben kesinlikle hiçbir fikriniz ne bu ya için var korkuyor yaşıyorum ... Ben değil soketlerini bu tür kullanılan etrafında
|
| |||
| |||
| Bu muhtemelen 4-5 yaşında Comps, i gibi i nakit bunu biraz enjekte bu oldukça güncel yapabilirsiniz düşünüyorum eğer bir grafik kartı uyması için, mümkün olur, ben sadece istedim bilmeni istedim bağlantı noktası ne ve i emin düşük profil kartları değildir düşünüyorum ne olduğunu biliyorum |
|
| |||
| |||
| Muhtemelen hayır buna değer, eğer bir AGP yuvası, ama orada bir 3850 tokat olabilir. Sen işlemci ancak sınırlı olurdu.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| 3850 ne anlama geliyor? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| O demektir bir ATI Radeon kartı anakart grafik uygun ediyorum 3850 AGP
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| aaaaa tamam evet şimdi anlıyorum, 2 şeylerden biri de iyi ve iki de düşük profil yuvasına uygun olacağı nedir? PS onlar ucuz da |
|
| |||
| |||
| İşte hakkında AGP sizin alabilirsiniz en iyi gibi düşük bir profil kartı olduğu için emin im değil, bir şey olsa, en son AGP kartları 8x çalışmasını daha önce, bu 4x zaman, BIOS size en iyi kontrol için hangi için AGP yuvasının hızı gibi en son kart 8x at çalıştığı zaman grafik yuvası sadece 4x maks çalıştırılacak elde edecek hiçbir nokta Theres olduğunu
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |