![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Може хто-небудь допомогти мені зрозуміти, що scokets Ive отримали в ці фото, я знаю THW білі є PCI ті чи щось подібне, але я не знаю, що коричневі з них: ![]() Що це маленькі коричневі один? ![]() origannly я подумав, що це було для графічної карти, але немає Notch в ньому, як Ive бачили в інших системах, плюс вона доцент Fit за допомогою слота розширення на задній див. нижче: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чорний один AGP, менші виглядає як PCI-E x1. У вас є "перехідні" свого роду плата, купили, коли PCI-E вперше виходить у світ?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У мене материнська плата з одним з тих коричневого, а також розетки. Ви бачите їх досить часто на материнських платах, в 6-10 років. Боюся, що я зовсім не знаю, для чого він потрібен або ... Я не був поруч, коли були використані ці роди розетки
|
| |||
| |||
| цієї привілеї, ймовірно, в 4-5 років стара, я просто хотів би знати, якщо я зможу, щоб помістити графічні карти, як я думаю, що зможу зробити це досить сучасний ПК з трохи готівки вводять в неї, я просто хотів знаєте, який порт до чого, і я думаю, мені знадобиться низький профіль карт не впевнений |
|
| |||
| |||
| Напевно, НЕ варто, якщо це слотом AGP, але ви могли б ляпас 3850 туди. Ви були б обмеженими, хоча процесор.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Що ви маєте на увазі 3850? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Він означає ATI Radeon 3850 AGP відеокарта буде вписуватися в вашу материнську плату
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| AAAAA OK Та я тепер розумію, 2 речі, які вони будь-яка гарна і дві вони будуть вписуватися в слотом низьким профілем? PS вони дуже дешево |
|
| |||
| |||
| Там про кращий для AGP, що ви можете отримати, а за те, що низький профіль їм не впевнений, одна річ, хоча, останніми картами працювати на AGP 8x до цього вона була на 4х, то краще перевірити в BIOS, щоб дізнатися, що Швидкість вашої AGP слот Theres як немає сенсу в отриманні останньої карти, який працює на 8x, коли ваш графічний слот буде працювати тільки на швидкості 4х макс
__________________ Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() |