![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| HP. 2.6mhz Intel Celeron CPU. microstar борда. 768 MB DDR памет Здравейте, харесвам помагам ... ми CPU Temp е връхна точка в 127 !!!!! ![]() му причиняват всички видове проблеми. mbm5 табло показва CPU Temp 126c и в случай Temp на 110в. показва 12volt само при четене на данни 2.98volts. ![]() промяна на процесора вентилатор, и съдебната фен ... прави никаква разлика. промяна PSU, все още няма разлика, остана сега ... смятате, че дънната платка е застрелян? всяка помощ ще бъде страхотно ... ТС |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| уау тези Temps са нелепи опитате да изтеглите Core Temp и също така да опитате CPU-Z
| |||
| |||
| Имаш CPU-Z .. какво трябва да направя, че за мен, doesn't ми каже нещо наистина ... ADE |
|
| |||
| |||
| Ако не си изпитват редовно след закриването на случаен номер казват тези Temp показанията са грешни опита Core Temp като cew каза. |
|
| |||
| |||
| Опитвам се да затвори, но аз да се обърна, че на разстояние Иначе аз уж са имали възможност да задават въпроса за отколкото да LOL те са правилни Temps Ive проверяват с три различни файлове за изтегляне. някой може да ми каже защо това се случва Наздравици |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Най-128C вашия компютър ще бъде върху огън. Аз няма да вярваме, че програмата. Термичен анализ Изтегляне на Intel инструмента и го даде друг изстрел.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Аз обратно на въглероден 100%, Ive наблюдавани процесори дим на по-ниски Temps след това, че винаги може да кандидатства повторно опитате някои нови термична паста |
|
| |||
| |||
| ОК опитвам coretemp тя ще ви даде най-точно отчитане на Temp също така да опитате да пипате радиатора и габарити колко горещо е няма начин можете да се работи в този процесор, че Temp без спиране или пожар |
|
| |||
| |||
| ОК .. Temps проверени отново и отново, повярвайте ми си много горещо. Може ли някой от вас да ми кажете защо волта са толкова ниски в 12volt страна, те четат 2,98 волта на процесора и вентилатора е само тичане до половината на скоростта, които помагат на doesn't Temps! |
|
| |||
| |||
| Добре IM stooopid .... Temp ми не е 126 Е C. Ooops. ![]() все още е малко топла Tho. колко важно е термична паста? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Настройване Boot.ini време ще доведе до прегряване? | kinnith93 | Windows операционни системи | 3 | 2рото Sep 2008 11:17 |
| Рам волта | benbenukuk | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 7ми септември 2007 17:20 |
| Нишка Инструменти | |
| |