![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| hp. 2.6mhz Intel Celeron CPU. Microstar palubě. 768 MB DDR paměti Ahoj, prosím, pomozte ... moje cpu temp je vyladěn na 127 c !!!!! ![]() její způsobit nejrůznější problémy. mbm5 panel ukazuje cpu temp v případě, 126c a teplota na 110c. ukazuje aktuální stav na 12Volt pouze 2.98volts. ![]() změnil cpu ventilátor, ventilátor ... a věci se žádný rozdíl. změnil psů, ještě žádný rozdíl, přilepená teď ... Myslíte si, že základní deska je výstřel? jakýkoliv pomoci by bylo super ... ta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow ty temps jsou směšné, zkuste stáhnout jádro temp a také vyzkoušet CPU-Z
| |||
| |||
| Got CPU-Z .. co by se, že to pro mě, doesnt mi říct něco opravdu ... ADE |
|
| |||
| |||
| Pokud váš nezakusilo pravidelné odstávky pak náhodný id říct ty temp naměřené hodnoty jsou špatné zkusit jádro temp jako ceW řekl. |
|
| |||
| |||
| je snažím ukončit, ale já jsem se otočil, že z jinak já nechtěl bych byla schopna položit otázku, na ere lol jsou v pořádku temps ive kontroluje s třemi různými soubory ke stažení. může mi někdo říct, proč se to děje Na zdraví |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 128C na vašem počítači bude v ohni. Nechci věřit, že program. Download Intel Thermal Analysis Tool a dát ještě panáka.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| I zpět uhlíku 100%, ive vidět procesory kouře při nižších temps tehdy, můžete vždy zkusit znovu podat nějaké nové termální pasta |
|
| |||
| |||
| ok zkuste CoreTemp, že vám nejpřesnější čtení temp Také zkuste dotyku chladiče a zjistily, jak je horká neexistuje způsob, jak si můžete být spuštěn, že procesor v této temp bez vypnutí nebo požáru |
|
| |||
| |||
| ok .. kontrolovat temps znova a znova, věřte mi jeho velmi horké. Může někdo z vás mi říct, proč jsou tak nízké voltů na 12Volt straně, čtou 2,98 voltů a CPU ventilátor je jen běží v polovině rychlosti, který pomůže doesnt temps! |
|
| |||
| |||
| Ok im stooopid .... moje teplota je 126 F není c. Ooops. ![]() ještě trochu teplé tho. jak důležité je termální pasta? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nastavení boot.ini timeout způsobí přehřátí? | kinnith93 | Operační systémy Windows | 3 | 2. Září 2008 11:17 |
| Ram voltů | benbenukuk | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 7. září 2007 17:20 |
| Thread Nástroje | |
| |