![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
hp. 2.6mhz Intel Celeron CPU. microstar σκάφους. 768 MB μνήμης DDR
Γεια σας, παρακαλούμε να βοηθήσει ... μου cpu temp είναι και κορυφώθηκε σε 127 γ !!!!! ![]() την προκαλούν κάθε είδους προβλήματα. mbm5 ταμπλό δείχνει cpu temp 126c και σε περίπτωση temp σε 110γ. δείχνει την ένδειξη στο 12volt μόνο 2.98volts. ![]() άλλαξε το cpu fan, και την περίπτωση ανεμιστήρα ... δεν έκανε καμία διαφορά. αλλάξει PSU, ακόμη δεν έχει σημασία, κολλήσει τώρα ... νομίζετε ότι είναι η μητρική πλακέτα πυροβόλησε; οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν μεγάλη ... ta |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
wow αυτές τις temps είναι γελοίο προσπαθήσουμε λήψη πυρήνα temp και επίσης να δοκιμάσετε cpu-z
|
|||
|
|||
|
Έχεις cpu-z .. τι πρέπει να κάνουμε ότι για μένα, πες μου κάτι doesn't πραγματικά ... ADE
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν δεν σας αντιμετωπίζουν τακτικές διακοπές τυχαία τότε id πω εκείνες temp αναγνώσεις είναι λάθος προσπαθήσουμε πυρήνα temp cew όπως είπε.
|
|
|
|||
|
|||
|
είναι προσπαθώ να κλείσει, αλλά έχω μετατραπεί ότι εκτός άλλως i wouldnt ήταν σε θέση να υποβάλω την ερώτηση για την ΕΡΕ lol
είναι σωστές temps IVE ελέγχεται με τρεις διαφορετικές λήψεις. μπορεί κάποιος να μου πει γιατί συμβαίνει αυτό Εις υγεία |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Κατά 128C υπολογιστή σας θα πρέπει να είναι η φωτιά.
Θα ήθελα να πιστεύω ότι δεν πρόγραμμα. Κατεβάστε το Intel Thermal Analysis Tool και δίνουν μια άλλη σφαίρα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Υποστηρίζω άνθρακα κατά 100%, IVE δει μεταποιητές καπνού σε χαμηλότερες temps ότι τότε, μπορείτε να προσπαθήσετε πάντα εκ νέου ορισμένα νέα θερμική πάστα
|
|
|
|||
|
|||
|
ok coretemp θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε την πιο ακριβή ανάγνωση της θερμοκρασίας
Επίσης προσπαθήστε να αγγίξετε το heatsink και να κρίνουν πόσο ζεστό είναι δεν υπάρχει τρόπος να μπορείτε να εκτελείτε ότι επεξεργαστή σε ότι θερμοκρασία χωρίς μια shutdown ή πυρκαγιάς |
|
|
|||
|
|||
|
ok .. temps ελέγχονται ξανά και ξανά, πιστέψτε με το πολύ ζεστό. Μπορεί κάποιος από εσάς να μου πει γιατί το βολτ είναι τόσο χαμηλά στην 12volt πλευρά, που διαβάζουν 2,98 βολτ και τον ανεμιστήρα της CPU είναι μόνο τρέχει στο μισό της ταχύτητας, οι οποίες βοηθούν την doesn't temps!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ok im stooopid .... μου θερμοκρασία είναι 126 F δεν γ. ooops.
![]() ακόμα λίγο ζεστό μολονότι. πόσο σημαντική είναι η θερμική πάστα;; |