![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| HP. 2.6mhz Intel Celeron CPU. microstar odbora. 768 MB DDR memorija Hi, ugoditi pomoć ... moja cpu temp je izviru na 127 c !!!!! ![]() svojim uzrokujući sve vrste problema. mbm5 nadzorna ploča pokazuje temp cpu na 126.c i case temp na 110c. to pokazuje 12Volt čitanje na samo 2.98volts. ![]() promijenio centralna procesorska jedinica navijač, a slučaj ventilator ... napravio nikakvu razliku. PSU promijenio, još uvijek nema razlike, zaglavi sada ... mislite matična ploča je metak? bilo koji pomoć bi bilo velik ... ta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vau one temps su smiješno pokušati preuzeti core temp i pokušati CPU-Z
| |||
| |||
| Got CPU-z .. koja je to trebala učiniti za mene, se mi reći ništa stvarno ... ade |
|
| |||
| |||
| Ako vaš ne doživljava redovno nasumično shutdowns onda id reći onima temp čitanja krivi su pokušati temeljne temp kao cew rekao. |
|
| |||
| |||
| to je tryin to zatvoriti, ali imam taj od okrenuo u suprotnom ja će biti u mogućnosti postaviti pitanje o ere lol oni su ispravni temps ive provjeriti pomoću tri različite downloads. može mi netko reći zašto se to događa Živjeli |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na 128C vaše računalo će se na vatri. Ja ne bih vjerovati da je plan. Download Intelova Thermal Analysis Tool i dati mu još jedan metak.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ja nazad ugljik 100%, ive vidio procesori dim na nižim temps onda da, uvijek se može probati reapplying neke nove termalne paste |
|
| |||
| |||
| ok probati coretemp će vam pružiti najtočnije čitanje temp Također pokušajte dodirivanje vašeg hladnjaka i izmjerili koliko je vruće ne postoji način možete biti pokrenut taj procesor na toj temp bez shutdown ili požar |
|
| |||
| |||
| ok .. ček temps više i više, vjerujte mi svoje vrlo vruće. Može bilo koji od vas mi recite zašto volti su toliko nisko na 12Volt strane, čitaju 2,98 volti i centralna procesorska jedinica navijač samo da je trčanje na pola brzine, koji doesnt help temps! |
|
| |||
| |||
| Ok im stooopid .... moj temp je 126 F nije c. ooops. ![]() još malo toplo tho. koliko važno je termalna pasta? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Postavljanje boot.ini timeout će uzrokovati pregrijavanje? | kinnith93 | Windows Operating Systems | 3 | 2. Sep 2008 11:17 |
| Ram Volts | benbenukuk | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 7. Sep 2007 17:20 |
| Thread Tools | |
| |