![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
AG. Intel Celeron 2.6MHz. MICROSTAR lenta. 768 MB DDR atmintis
Hi, Please help ... mano CPU temp tai šoktels iki 127 C !!!!! ![]() jos dėl visų problemų rūšys. mbm5 skydelyje rodo CPU temp 126C ir tuo atveju, temperatūra ne 110c. jis rodo 12volt Nuskaitymo ne tik 2.98volts. ![]() pakeitė CPU ventiliatorius, ir jei ventiliatorius ... nėra jokio skirtumo. modelis PSU, dar nėra jokio skirtumo, įstrigo dabar ... Ar manote, kad plokštėje yra ugnis? Any help Būtų puiku ... ta |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
wow tas temps yra juokingi pabandykite atsisiųsti core temp, ir taip pat pabandyti CPU-Z
|
|||
|
|||
|
Got CPU-Z .. Ką reikėtų daryti, kad man, doesnt pasakyti nieko tikrai ... Ade
|
|
|
|||
|
|||
|
Jei jūsų nepatyrė reguliaraus atsitiktinių uždarymų tada ID pasakyti tie temperatūros rodmenys yra klaidinga bandyti core temp kaip cew pasakė.
|
|
|
|||
|
|||
|
tai mėginu uždaryti bet man pasirodė, kad ne kitaip i wouldnt galėjo paklausti apie ere lol klausimas
jie teisingi temps IVE tikrinamas tris skirtingas parsisiųsti. gali kas nors pasakyti, kodėl tai vyksta Į sveikatą |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Į 128C kompiuteris būtų ant ugnies.
Aš ne manau, kad programą. Parsisiųsti Intel Thermal Analysis Tool ir suteikti jam dar vieną kadrą.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Mano sistema: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Aš atgal anglies 100%, ive seen perdirbėjai rūkyti žemesnėmis temps ten, kad jūs visada galėtų pabandyti naujo taikyti kai kuriuos naujus šiluminius pasta
|
|
|
|||
|
|||
|
Gerai pabandyti coretemp jis duos jums tiksliausiai svarstymo Temp
Taip pat pabandykite nelieskite HEATSINK ir įvertinti, kaip karštai jis nėra būdu jūs galite būti paleistas, kad procesorius tuo temp be sustabdymo ar gaisro |
|
|
|||
|
|||
|
Gerai .. patikrintas temps daugiau ir daugiau, manau man jos labai karšta. Ar kas nors iš jūsų Tell Me Why voltų yra tiek mažai 12volt pusėje jie skaityti 2,98 V ir procesoriaus ventiliatorius veikia tik pusę spartos, kurios nepadės temps!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ok im stooopid .... mano temperatūra yra 126 F nėra C. Ooops.
![]() dar šiek tiek šiltą tho. , kaip svarbu yra šilumos pasta? |