![]() |
|
| |||
| |||
| hp. 2.6MHz Intel Celeron CPU. rūteri kuģa. 768 mb ddr atmiņa Hi, please help ... my cpu temp ir sasniedzis maksimumu pie 127 c !!!!! ![]() tā izraisot visu veidu problēmas. mbm5 paneļa rāda cpu temp pie 126c, un ja temp pie 110.c. tas parāda 12volt nolasīšanas ir tikai 2.98volts. ![]() mainīts CPU ventilatoru, un lieta ventilators ... nav nekādas starpības. mainīts PSU, vēl nav atšķirības, iestrēdzis tagad ... Jūsuprāt mātesplatē ir nošauts? any help būtu liels ... ta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow tās temps ir smieklīgi mēģināt lejupielādēt kodols temp un izmēģināt arī cpu-z
| |||
| |||
| Got cpu-z .. ko vajadzētu ka darīt man, doesnt man pateikt kaut ko patiesi ... ade |
|
| |||
| |||
| Ja jūsu nav bijušas regulāras nejaušās izlases slēgšanu tad id pateikt tiem temp rādījumi ir kļūdaini mēģināt kodols temp kā cew teica. |
|
| |||
| |||
| tas ir tryin jāslēdz, bet man ir izrādījies, ka pie citādi i wouldnt varēja uzdot jautājumu ere lol tie ir pareizi temps IVE pārbaudīts ar trim dažādiem lejupielādes. var kāds man pateikt, kāpēc tā notiek Urravas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pie 128C jūsu dators būtu aizdedzināt. Es ne ticu, ka programmu. Download Intel Thermal Analysis Tool un dod tai citu shot.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Es atpakaļ ogleklis 100%, IVE redzējis procesori dūmu zemākām temps tam, ka jūs vienmēr varētu mēģināt Joprojām daži jauni siltuma paste |
|
| |||
| |||
| ok izmēģināt coretemp tas dos Jums visprecīzākais lasījums temp arī izmēģināt aizkustinošs Jūsu Heatsink un novērtēt cik karsts tas ir nav iespējams, varat būt darbojas ka procesors tajā temp bez shutdown vai ugunsgrēka |
|
| |||
| |||
| ok .. jāpārbauda temps vēl un, ticiet man tās ļoti karsti. Vai kāds no jums man pateikt, kāpēc volti ir tik zema 12volt puses, viņi lasa 2,98 volti un cpu ventilators ir tikai sācies puse ātrumu, kas doesn't palīdzēt temps! |
|
| |||
| |||
| Ok im stooopid .... mana temp ir 126 F nav c. Ooops. ![]() vēl mazliet silta tho. cik svarīgi ir siltuma paste? |
![]() |
|
| Bookmarks |