![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| KM. 2.6mhz procesor Intel Celeron. microstar pokładzie. 768 MB pamięci DDR Cześć, proszę mi pomóc ... moje temp procesora jest osiągając na 127 c !!!!! ![]() jego przyczyną różnego rodzaju problemów. mbm5 desce rozdzielczej pokazuje temp CPU 126C i temp w przypadku 110c. pokazuje 12Volt odczyt zaledwie 2.98volts. ![]() zmiana wentylatora procesora, a wentylator przypadku ... nie ma różnicy. zmiana PSU, wciąż nie ma różnicy, przebijał się teraz ... myślisz, płyta jest strzał? any help would be great ... ta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow te temps są śmieszne spróbuj pobrać core temp, a także wypróbować CPU-Z
| |||
| |||
| Cpu-z Got .. co powinien, że nie dla mnie, robi mi powiedzieć coś naprawdę ... ade |
|
| |||
| |||
| Jeśli nie przeżywa swój regularnych losowych zamknięcia następnie id say te odczyty temp są złe próby core temp jak CEW powiedział. |
|
| |||
| |||
| tryin to do zamknięcia, ale postawiliśmy wszystko off i inaczej nie byłby w stanie zadać pytanie na ere lol są one poprawne temps ive sprawdzone z trzech różnych plików do pobrania. może ktoś mi powiedzieć, dlaczego tak się dzieje Wiwaty |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na 128C komputer będzie w ogniu. I nie ufać tym programie. Thermal Analysis Tool Download Intel i nadać mu inny strzał.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| I z powrotem węgla 100%, ive seen procesory dymu przy niższych temps to, że zawsze można spróbować ponownego ubiegania się kilka nowych Pasta termoprzewodząca |
|
| |||
| |||
| Ok spróbuj coretemp będzie Ci najbardziej dokładny odczyt temp. również próby dotykania radiatora i ocenić, jak gorąco nie ma sposobu, może być zainstalowany na tym, że procesor temp bez zamykania lub pożaru |
|
| |||
| |||
| Ok .. sprawdzone temps kółko, wierzcie mi jej bardzo gorąco. Czy ktoś z was mi powiedzieć, dlaczego V są tak niskie, na stronie 12Volt, czytają 2,98 V oraz wentylator CPU jest tylko uruchomiony w połowie szybkości, która robi pomóc temps! |
|
| |||
| |||
| Im Ok stooopid .... moja temp. nie jest ok. 126 F ooops. ![]() jeszcze trochę ciepłych tho. jak ważne jest pasty termoprzewodzącej? |
![]() |
|
| Zakładki |