![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| HP. 2.6mhz CPU Intel Celeron. microstar bord. 768 MB de memorie DDR Bună, te rog ajutã-mea ... temp procesorului este ajungând chiar şi la 127 C !!!!! ![]() sale care provoacă tot felul de probleme. mbm5 tablou de bord indică temp CPU la 126c şi temperatură caz, la 110c. it manifestare de citire 12volt la 2.98volts numai. ![]() schimbat ventilatorul procesorului, şi ventilator caz ... făcut nici o diferenţă. PSU schimbat, încă nici o diferenţă, blocat acum ... credeţi că placa de bază este împuşcat? orice ajutor ar fi grozav ... ta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wow aceste temps sunt ridicol încercaţi să descărcaţi temperatură de bază, şi, de asemenea, încercaţi să CPU-Z
| |||
| |||
| Got CPU-Z .. ce ar trebui să faci asta pentru mine, doesnt spune-mi ceva cu adevarat ... ade |
|
| |||
| |||
| Dacă nu vă care se confruntă cu opririlor regulate aleatoare apoi id spun aceste citiri Temp sunt încercaţi greşit temperatură de bază ca cew spus. |
|
| |||
| |||
| este incerc să închidă, dar am dovedit că, în caz contrar am oprit trec.de la will au fost capabili să întrebe pe lol ERE acestea sunt corecte temps ive a verificat cu trei descărcări diferite. poate cineva spune-mi de ce acest lucru se întâmplă Noroc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| La 128C computerul ar fi pe foc. Eu nu s-ar încredere în acel program. Thermal Descarca Intel Instrumentul de Analiză şi a da it alt shot.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Am înapoi de carbon 100%, ive procesoare văzut fumul de la temps mai mici atunci că, aţi putea încerca întotdeauna reapplying nişte pastă termică nouă |
|
| |||
| |||
| OK încercaţi coretemp aceasta vă va da citire cele mai precise de temperatură , de asemenea, încercaţi să atingeţi radiator dvs. şi gabaritul cum cald este nu există nici un fel, puteţi fi funcţional ce procesor la această temperatură fără un shutdown sau un incendiu |
|
| |||
| |||
| ok .. verificate temps de peste si peste, crede-mă la cald ei. Poate nici unul din voi spune-mi de ce sunt atât de mici de volţi, pe partea 12volt, au citit 2.98 volţi şi ventilatorul de procesor se execută numai la jumatate de viteza, care doesnt ajuta temps! |
|
| |||
| |||
| IM Ok stooopid .... Temp meu nu este 126 ° C. Ooops. ![]() încă un pic tho cald. doar cât de important este pasta termica? |