![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hp. 2.6mhz Intel Celeron CPU. MicroStar palube. 768 MB DDR pamäte Ahoj, prosím, pomôžte ... moje cpu temp je vyladený na 127 c !!!!! ![]() jej spôsobiť najrôznejšie problémy. mbm5 panel ukazuje cpu temp v prípade, 126cm a teplota na 110c. ukazuje aktuálny stav na 12Volt iba 2.98volts. ![]() zmenil cpu ventilátor, ventilátor ... a veci sa žiadny rozdiel. zmenil psov, ešte žiadny rozdiel, prilepené teraz ... Myslíte si, že základná doska je výstrel? akýkoľvek pomoci by bolo super ... ta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow ty temps sú smiešne, skúste stiahnuť jadro temp a taktiež vyskúšať CPU-Z
| |||
| |||
| Got CPU-Z .. čo by sa, že to pre mňa, doesnt mi povedať niečo naozaj ... ADE |
|
| |||
| |||
| Ak váš nezakúsilo pravidelné odstávky potom náhodný id povedať tie temp namerané hodnoty sú zlé skúsiť jadro temp ako ceW povedal. |
|
| |||
| |||
| sa snažím ukončiť, ale ja som sa otočil, že z inak já nechcel by som bola schopná položiť otázku, na ere lol sú v poriadku temps ive kontroluje s tromi rôznymi súbory na prevzatie. môže mi niekto povedať, prečo sa to deje Na zdravie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 128C na vašom počítači bude v ohni. Nechcem veriť, že program. Download Intel Thermal Analysis Tool a dať ešte panáka.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| I späť uhlíka 100%, ive vidieť procesory dymu pri nižších temps vtedy, môžete vždy skúsiť znovu podať nejaké nové termálne pasta |
|
| |||
| |||
| ok skúste CoreTemp, že vám najpresnejšie čítanie temp Tiež skúste dotyku chladiča a zistili, ako je horúca neexistuje spôsob, ako si môžete byť spustený, že procesor v tejto temp bez vypnutia alebo požiaru |
|
| |||
| |||
| ok .. kontrolovať temps znova a znova, verte mi jeho veľmi horúce. Môže niekto z vás mi povedať, prečo sú tak nízke voltov na 12Volt strane, čítajú 2,98 voltov a CPU ventilátor je len beží v polovici rýchlosti, ktorý pomôže doesnt temps! |
|
| |||
| |||
| Ok im stooopid .... moja teplota je 126 F nie je c. Ooops. ![]() ešte trochu teplej tho. ako dôležité je termálne pasta? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nastavenie boot.ini timeout spôsobí prehriatie? | kinnith93 | Operačné systémy Windows | 3 | 2. September 2008 11:17 |
| Ram Volts | benbenukuk | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 7. septembra 2007 17:20 |
| Thread Tools | |
| |