![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ХП. 2.6мхз Интел Целерон ЦПУ. мицростар одбора. 768 МБ ДДР меморија Хи, молимо Вас да ми помогне ... Темп ЦПУ је на 127 Пеакинг Ц !!!!! ![]() својим изазивају све врсте проблема. мбм5 табли ЦПУ Темп показује на 126ц и 110ц у случају Темп. показује 12волт очитавање на само 2.98волтс. ![]() променио ЦПУ вентилатора, а случај је навијач ... нема разлике. ПСУ променила, још увек нема разлике, сада у шкрипцу ... мислите матична плоча је пуцао? помогне било би сјајно ... ТА |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вау Темпс они су смешни покушате да преузмете Темп језгра и покушајте ЦПУ-З
| |||
| |||
| Добили ЦПУ-З .. шта треба да урадите за мене, доеснт телл ме стварно ништа ... Аде |
|
| |||
| |||
| Ако не доживљава свој редовни случајна искључивање ИД онда рећи онима Темп читања су погрешно покушати Темп језгра као цеу рекао. |
|
| |||
| |||
| трыин то је да се затвори, али сам окренуо други начин да се искључите ја уоулднт су у стању да поставите питање о Прије ЛОЛ су они исправни Темпс Иве проверити са три различите датотеке за преузимање. може ми неко рећи зашто се то дешава Живели |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| На 128Ц ваш рачунар ће бити на ватру. Ја не бих веровати тај програм. Преузмите Интел Тхермал аналысис Алат и дати другог пуцали.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| И'м бацк 100% угљеника, Иве види процесори дим на нижим Темпс онда, увек се може пробати неки нови реапплыинг термо паста |
|
| |||
| |||
| Ок покушајте цоретемп он це вам дати најпрецизнији читање Темп Такође покушајте дирљив свој хладњак и мерило колико је вруће не постоји начин да се приказују који процесор на тој Темп без гашења пожара или |
|
| |||
| |||
| Ок .. проверени Темпс изнова и изнова, верујте ми јако је вруће. Свако од вас може да ми кажеш зашто су волти тако ниско на 12волт стране, они читају 2.98 волти а ЦПУ фан је само ради на половини брзине, која доеснт помоћи Темпс! |
|
| |||
| |||
| Ок ИМ стооопид .... мој Темп је око 126 Ф није Ооопс. ![]() још мало топли мада. колико је важно термо паста? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Постављање Боот.ини тимеоут ће изазвати прегријавање? | киннитх93 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 2. Сеп 2008 11:17 |
| Рам Волти | бенбенукук | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 7. Сеп 2007 17:20 |
| Тхреад Тоолс | |
| |