![]() |
|
| |||
| |||
| hp. 2.6mhz Intel Celeron işlemci. microstar kurulu. 768 MB DDR bellek Hi, yardım lütfen ... benim işlemci temp 127 C ° !!!!! peaking olduğunu ![]() sorunların neden olan her türlü. mbm5 pano 126c ve vaka ısıda 110C de cpu temp gösterir. sadece 2.98volts de 12volt okuma gösterir. ![]() ve kasa fanı işlemci fanı değişti ... fark yaptı. PSU değişti hala fark, şimdi şaşırıp kalmış ... sen anakart atış düşünüyorsunuz? herhangi bir yardım çok iyi olurdu ... ta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow bu temps gülünç ve çekirdek temp indirmeyi deneyin de deneyin cpu-z
| |||
| |||
| Bu benim ne için, doesnt beni gerçekten bir şey söylemek ... ADE Got CPU-Z .. yapmalıyım |
|
| |||
| |||
| Eğer düzenli rastgele kapatmalar sonra id yaşamıyorsanız bu temp yanlış okumalar CEW olarak çekirdek temp deneyin söylüyorlar dedi. |
|
| |||
| |||
| bu kapatma Ama kapalı aksi i wouldnt be ere lol soru geçirebildi açık var tryin olduğunu onlar temps üç farklı yüklemeler ile kontrol ive doğrudur. Birisi neden oluyor bana söyleyebilir Peynir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 128C de bilgisayarınıza ateşe olacaktır. Ben bu program güven olmaz. Download Intel'in Termal Analiz Aracı ve başka bir vuruş verir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Geri karbon% 100, ive görüldü işlemciler düşük temps de sonra da, her zaman yeni termal yapıştırın yeniden uygulanması deneyebilirsiniz duman |
|
| |||
| |||
| ok size temp en doğru okunması verecektir coretemp deneyin Ayrıca soğutucu dokunmadan denemek ve nasıl sıcak olduğunu ölçmek Orada o ısıda bir kapatma veya yangın olmadan işlemci çalıştırıyor olabilir yolu yok |
|
| |||
| |||
| ok .., bana onun çok sıcak iman üzerinden temps ve üzerinde kontrol etti. Neden volt kadar 12volt tarafında düşük olduğunu bana söyleyebilir misiniz Sizden, onlar 2,98 Volt ve CPU fan okumak sadece temps yardım doesnt yarı hızında çalışıyor! |
|
| |||
| |||
| Ok im benim temp .... stooopid 126 ° C. değildir Ooops. ![]() hala biraz sıcak tho. ne kadar önemli termal pasta? |
![]() |
|
| Bookmarks |