![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Hewlett-Packard. 2.6mhz процесора Intel Celeron. Microstar ради. 768 Мб DDR пам'яті Привіт, будь ласка, допоможіть ... моя CPU Temp є досягши 127 C !!!!! ![]() своєї заподіяння всякого роду проблем. mbm5 панель показує CPU Temp 126C і у випадку темп на 110c. воно показує 12volt тільки на зчитування 2.98volts. ![]() змінив кулера процесора і вентиляторів ... справу зроблено жодної різниці. Блок живлення змінилася, як і раніше немає ніякої різниці, застряг тепер ... Ви думаєте, знятий материнської плати? будь-яка допомога буде більше ... та |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wow ці Temps смішні спробувати завантажити Core Temp і спробувати CPU-Z
| |||
| |||
| Got CPU-Z .. Що потрібно зробити, що для мене, doesnt розповісти мені що-небудь насправді ... ADE |
|
| |||
| |||
| Якщо Ви не відчувають регулярні випадкових зупинок потім ID говорять ті, темп читання неправильних спробувати Core Temp як CEW сказав. |
|
| |||
| |||
| це зробиш, щоб закритися, але я повернув Off, що в іншому випадку я Wouldnt вдалося поставити питання про ERE LOL вони вірні Temps Ive перевірили з трьома різними завантаження. може хтось сказати мені, чому це відбувається Ура |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| На 128C комп'ютер буде на вогні. Я не довіряю цій програмі. Завантажити корпорації Intel Thermal Analysis Tool і дати йому ще один знімок.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Я назад 100% вуглецю, Ive бачили дим на процесори нижнього Temps те, що ви завжди можете спробувати повторно деяких нових термопасти |
|
| |||
| |||
| OK спробувати CoreTemp вона буде давати вам саму точну читанні темп Також спробуйте не торкатися до радіатора і оцінити, наскільки воно гаряче ні, як ви можете бути встановлений процесор, що в той темп, але не припиняти або пожежа |
|
| |||
| |||
| ОК .. перевірив Temps знову і знову, повірте мені свої дуже жарко. Чи може будь-який з вас, скажіть мені, чому вольт настільки низькі в 12volt боку, вони читали 2,98 вольт і процесорного вентилятора тільки на половинній швидкості, яка не допоможе Temps! |
|
| |||
| |||
| Добре їм stooopid .... мій темп становить 126 F НЕ C. Опа. ![]() ще трохи теплої Тхо. наскільки важливим є термопасти? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Налаштування Boot.ini таймаут викликає перегрів? | kinnith93 | Операційні системи Windows | 3 | 2 вересня 2008 11:17 |
| Рам Вольти | benbenukuk | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 7 вересня 2007 17:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |